perjantai 15. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Kyllä vielä elellään leveästi. Äkkiä ne oppii kaikki mukavuudet..;)

DayDay voi hyvin..! Käytiin ekoilla rokotuksilla ja puntari näytti 4kg tasan. Ruokaa menee aika paljon, vielä neljä kertaa päivässä ja silti hoikkanen on likka. Eläinlääkärissä kaikki olis menty tutkimaan ja tutustumaan ja piikkiä ei huomattu vaikkei edes nameilla lahjottu..:) Pöydällä oloa ei aristanu, sai seurata ettei putoa kun niin rohkeesti liikuskeli.
Keskiviikkona käytiin kaverilla kylässä. Pääs Daami ensin leikkimään koirakaverin kanssa ja sen jälkeen käytiin vielä hallilla sosiaalistumassa iltatreenien aijan. Leikkiminen sujui hienosti, nyt Daami ei niin hulluna yrittäny alistaa ja raivonnu jos toinen koira teki jotain Daamin mielestä epäsopivaa..:D Edistystä siis. Treeneissä taas täys vauhti päällä. Käytiin vähän leikkimässä esteiden joukossa ja tekemässä eteenlähetyksiä/irtoamisia lelulle. Samalla vahvistettiin häiriössä leikkimistä ja tuomista. Törkeästä karkailusta ihmisten ja koirien luo pyysin ajamaan pois ja näin saatiin hyviä opetustuokioita siihen, että minun kanssa pysytään kentällä. Eräs koira ei halunnut että lähelle tullaan, ja rähisi jollekkin, jolloin Daami ampasi uhmakkaasti toisen "alueelle" ihan vaan siitä ilosta että sai haastaa kyseistä koiraa. Ei meinannu millään uskoa että pois sieltä, seiso vaan nokka ja häntä pystyssä tuijottamassa toista... Tuntu oikeen innostuvan siitä.
Tänään käytiin kaupungilla ruuhka-aikaan vähän pyörimässä. Ärsyttävä ku se koitaa kaikki asiat syödä maasta, ja kun tuolle komennus ei auta niin minkäs teet. Koitan siis aina ottaa huomion pois niistä tupakantumpeista ja muusta kököstä ja palkita siitä. Leikkiminen suju kävelykadulla aivan huipusti, ei ongelmaa. Myös saaliin kanniskelu kuului kaupunkivierailun ohjelmaan. Ihmisten ja autojen ja pyöräilijöiden perään säntäilee ja kiskoo remmissä ihan hulluna, kiipeilee lumikasoihin ja loikkii kauheita loikkia niistä maahan. Jos tuo selviää ehjänä vuoden ikään ni huippu juttu olis <3 Vetämisen, ihmisten ja autojen luo/perään säntäilyä pitää heti kieltää, namilla vetämistä jo vähän kitkettiin, mutta kun pakkanen ei oo kivaks sormille..;) Tule kesä tule..!
Ollaan kerran päivässä käyty kävelemässä, joskus otetaan lelu mukaan ja harjotellaan leikkimistä ihmisten ilmoilla. Muuten kotona ollaan opeteltu aktivointilelujen kans touhuamista sun muuta wc-paperihylsystä namin saamista. Luita, ja kovia luita menee aika paljon, tuo on tosi kova järsimään. Yhden huomion oon tehny, Daami ei oo yhtään niin vilkas ku Diiva, varmaan samaa luokkaa Mocan kanssa että kohtuullisen vilkas. Hyvä vaan!
Vahtipalvelu

Muuta laumaa on aivan kauhea ikävä <3

Viesti Diivalle; "Mulla paljon parempaa seuraa ku sulla siellä pentulaatikossa"
MOCCA mumerolassa puuhaa onnellisena koiramaisia juttuja; jäällä juoksemista, aktivointileluilla pelaamista, vahtimista, luiden syöntiä ja koirakavereitakin on nähty. Onneks pian pääsen taas Mocan kanssa touhuamaan, tokoiluun olis kauhee polte, pitäis saada liikkeitä viriteltyä että sais kesää kohden ne kuntoon. Ja mumero vois joskus lähettää muitakin kuvia kun näitä makaamis kuvia.:D Vai eikö sillä tabletilla saa muita? ;)

Kylmä <3

Kaksi höperöä, Mocca 6v ja Elmeri 11v

 DIIVA ja pennut voi mainiosti. Pennut näyttää niiiiin ihanilta <3 Keskiviikkona hypätään Daamin kans junaan ja muutetaan loppuviikoks Diivan luo pentulaatikkoon..;) Niin ihana seurata pentu-tv:stä kun pupsit jotka nyt 2vk 3päivää vanhoja, alkavat harjotella kävelyä ja aktivoituvat kokoajan. Ihanat huojuvat pikkuperrot.
Täydellinen äiti-ilme

Poika ja iso tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti