lauantai 2. helmikuuta 2013

Hallilla


Pitkästä aikaa hallilla taas, pennun kanssa kahdestaan. Kumma juttu miten montaa kertaa ei olla sielläkään käyty, niin neiti kyllä hyvin tietää, mitä siellä tapahtuu..:D Nyt kun ovesta sisään pääsi alko hervoton säntäily joka suuntaan.
Treeni meni hienosti. Harjoteltiin pallon tuomista, repimistä, kuolleelle lelulle juoksemista, lyhyttä putkea pääosin neidin omasta aloitteesta ja mutkaputkea myös kun oli niin kauhea kiinnostus aina juosta sinne kun sai rallatella palkan kanssa. Hiukan eteenlähetys/irtoamis vahvistusta, nokkimista ja nokkimista takaosa tasapainotyynyllä, keinun heilutusta käytiin myös naksuttelemassa ja herkuttelemassa. Kaikki toimi paremmin kuin hyvin. Lopussa vielä rauhottumista ja katsekontaktin oton naksuttelua.
Häkissä oloharjoitus ei mennyt kovin loistavasti, mahoton neiti. Kun hän haluaa sieltä pois enemmin kuin mutustella mitään herkkuja siellä. Neiti ei ole mikään ihan pehmopallero, ei todella (en kuvitellu että perro voi olla tuommonen), joten pikkuhiljaa pitänee varmaan alkaa rajoittamaan tiettyjä asioita, vaikka oletin että sen voisi antaa olla täysin pentu vielä kauemmin. Toki täytyy muistaa että onhan se ihan mukelo, ei voi täysin natsiksi vielä alkaa. Pirskuleen sinnikäs kiusankappale se on..:D Ja komentaminen ei tehoa tähän neitiin, kiihdyttää vaan jos alkaa tappelemaan.

Muuten ollaan naksuteltu sisällä kaikkea hauskaa ja käyty pienillä kävelylenkeillä. Sosiaalistamisestahan neiti pitää ite huolen karkaamalla kaikkien ihmisten luokse..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti