tiistai 26. helmikuuta 2013

Helsinginreissusta selvitty. Käyiin hietsun jäällä lenkkeilemässä vielä ennen kotimatkaa. Daami reissas hienosti auton takakontissa matkan, mitä nyt välillä kävi pomppimassa Mocan päällä ja sai rähinät osakseen, mutta tämä pikkuneiti ei semmosista välitäkkään.
Naksuteltu ollaan takapään käyttöä erilaisissa jutskuissa (korokkeet, tyynyt, tasapainotyyny, matala ämpäri) mutta jonkun verran saa vielä treenata, että jutut löytyy. Tasapainotyyny toimii aika hienosti, ja asennon vaihto maahan-istu onnistuu. Mocca tekee myös samoja harjotteita. Se tuntuu niin jäykältä ja isolta Daamiin verrattuna..:D
Eilen käytiin Mocan kanssa iltalenkin jälkeen vielä hiihtämässä pikkulenkki ja neiti sai viipottaa täysillä lauta vapaana. Tykkäs kyllä <3 Tänään aamusta heti hallille Mocan ja Daamin kanssa. Daami on ollu ihan mahdoton nyt kun tultiin muutamaksi päiväksi Joensuuhun. Se komentaa Moccaa ja Elmeriä kauheella haukulla eikä pelkää kummankaan murinoita. Energiaa on hulluna. Lenkeille se on nyt päässy mukaan myös.
Hallilla Mocca teki rataa ja erikseen vielä kontakteja ja muurilla tiukkoja käännöksiä. Rimat meinas vähän lennellä pitkän tauon jälkeen mutta muuten oivasti kuulolla ja oli ihana tehdä sen kanssa hommia. Daami räyhää häkissä vaikka ollaan kokoajan harjoteltu siellä nätisti oloa. EN JAKSA! Ihan sama mulle...:D Räyhätköön.
Daami treenas pitkää suoraa putkea ja muutaman kerran siivekkeiden läpi juoksua lelulle. Naksuteltiin myös nokkimista takapää tyynyllä, sivulle tuloa ja seuraamista, muutamia asennonvaihtoja.
Vapaana oleminen alkaa sujua Daamilta, vaikka säntäilee ihmisten luo, mutta saan sen sieltä kyllä kutsumalla pois. Lisää treeniä vaan ja hyvät namit mukaan, ettei tuu mieleenkään käydä haistamassa ihmisiä. Remmissä vetää ja riekkuu, sitäkin aletaan nyt tylyttämään pois. Se on vaan niin jästi välilä että saa kyllä tehä hommia. Nyt on oppinut reissun aikana haukkumaan kun jotain pölähtää näköpiiriin tai joku tulee ovesta. Ei ymmärrä mistä se tommosta on keksiny. Siihenki siis ehdoton EI heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti