torstai 31. tammikuuta 2013

29.1 Juhlittiin sekä Mocan syntymäpäiviä että DIIVAN PENTUJEN!

Päivästä tuli taas aika täydellinen! Ensin juhlittiin Moccarainerin 6vuotis synttäreitä ja illalla Diiva pyöräytti pesueensa maailmaan. Aika sanoin kuvaamattoman ihanaa <3

Ensiksi, Moccarainerin kuulumiset. Retale nauttii elämästään, ja täysin oikeutetusti. Synttärikakkuna oli Maukas Poropötköä. Mocan duunit on keskittyny lähinnä aktivointileluihin ja erityisesti mumeron avustamisena pyykin tuomisessa. Kuningatar nauttii lyhyen karvan kanssa lenkkeilystä kun pakkasta ei ole, luita on tarjolla yllinkyllin jopa vahdittavaksi asti, tyynyllä on paljon tilaa nukkua ja onpa se jopa yrittänyt haastaa Elmeriä (porukoitten 10v bichoni) leikkimään..:O Sellaista ei kyllä ole kuuna päivänä tapahtunut, taitaa neidilläkin olla Diivan kurmutusta ikävä.

Diiva rakas synnytti Mocalle synttärilahjoja 3 kappaletta <3 (Mocca ei näistä lahjoista taida hirveän innoissaan olla). Kyllä oli jännittävä seurata livelähetystä pentulaatikosta kun ei osannut yhtään ajatella, että Diiva olis tuollainen..:) Kolme pentua, 2tyttöä ja poika, syntyi maailmaan tunnin sisällä ja neiti sai erityiset kehut helposta synnytyksestä. Diiva odotti kiltisti että kasvattaja tuli töistä kotiin ja kerkes asettumaan jonka jälkeen pennut tulivat maailmaan, eikä Diiva pitänyt vinkaustakaan. Neiti ei myöskään turhia stressannut etukäteen, kaikki hysteerinen petaaminen, oksentelu yms. jäi pois mutta ruokaa neiti ei jättänyt nauttimatta..;) Perus tiistai ilta siis neidillä siellä ollut..<3
Jos äiti on täydellinen, niin ovat kyllä pennutkin. Kaikki ruskea valkoisia, pitkillä hännillä varustettuna. Aika pikkuriikkisiä olivat syntyessään, mutta tiedettiinkin ettei tuohon ensinnäkään isoa pentuetta mahdu, ja pieni on äitikin.
Heti syntymän jälkeenSeuraavana aamuna. Äiti hiukan pöllämystynyt <3 Pitää pentujaan suojassa.

Päällä ja etualalla tytöt. 2päivää vanhoja

3päivää vanhoja

Maitoa tulee, ja pitäisi riittääkkin näin sopivan kokoiselle pesueelle. Ihana kun tuli näin kiva määrä, riittää huomiota kaikille, ja varmasti saavat syödäkseen.

Täällä yksi termiitti käytti synnytyksen ajan hyödykseen kun emäntä oli liimautuneena tietsikan ruutuun. Pääosan ajasta roikku mun hupparissa, puri varpaista, oli sähköjohdoissa, tuhos kenkiä. Kyllähän tuhon vielä yksi pentu menis..;) Daamille vähän niinku seuraksi...hahaha. No ei vain, nämä pennut saavat kodit muualta kuin meiltä, vaikka ottajia olis kyllä ihan omassa porukassa koko pentueelle. Diiva on hurmannut kyllä meidän porukkaa totaalisesti.

1 kommentti: