maanantai 28. tammikuuta 2013

Touhuilua

                                        
Daamiliinuskan kanssa touhuillaan kaikenlaista. Ollaan alettu käymään lenkillä päivittäin. Kerran päivässä yleensä, ennen kun lähden kouluun tai jos energiaa on yli meidän huushollin tarpein..;) Se on iloinen viipottaja.. Täysillä eteenpäin. Ärsyttävä tapa koittaa syödä kaikki kökkö mitä ulkoa löytyy, kivistä tupakantumppeihin. Autojen jahtailua on myös hieman huomattavissa, pakko saada kytkettyä pois, todella raivostuttavan vaarallista.
Daamin kanssa kun kahdestaan ollaan, on se aika paljon kiusaamassa mua..;) Puree ja tekee kiusaa. Roikkuu vaatteissa, kävelee mun päällä sohvalla, karkaa mun perässä ulos ja haastaa siinä, että meneekö takaisin sisälle vai ei..:) Ihanaa pentutouhua..! Olen niin onnellinen tuosta höppänästä.
Ollaan opeteltu koiramaisia juttuja, aktivointileluja, luiden syöntiä, raakaruokaa, erilaisten kuivattuja eläinten osien syöntiä. Naksuteltu ollaan hiukan kontaktin ottoa, nenäkosketusta, luoksetuloa (osaa jo aika kivasti nimen ja tulla luokse, jos ei liian paljon häiriötekijöitä), istumista, puremisen lopettamista. 
Sunnuntaina Daami oli mukana kun koulutin hallilla 5tuntia..:D Oli joo vähän pitkä aika, mutta sai hyvää häkkiharjoitusta ja rauhottumista treenikentällä. Pääsi pentu moneen otteeseen ulos leikkimään mun ja vieraitten kanssa. Daami myös keskitty hurmaamaan ihmisiä ja kaikkien koirien naamalle piti käydä myös pomppimassa. 
Ollaan opeteltu leikkimään erilaisilla leluilla, ja olen vahvistanut jo luontaista luokse tuomista. Aika huippu tyyppi. Kaikki tuodaan käteen asti, ylpeänä esittämään mitä hänellä on. Varasin jo ekan rokotusajankin, ihmettelin kun hoitaja käski madottaa 10viikkosena jo pennun? Pitääkö tämä muka paikkansa, itte madottaisin viikkoa ennen rokotusta.

MOCCA nauttii elostaan mumerolassa. Luun vahtiminen aitiopaikalla on parasta duunia, ikävä kun ei ole ketään koiraa paikalla jolle vois murrata, Elmeri-vanhus ei samaan huoneeseen mene..:) Hyvin oppinut ettei kannata hakeutua hankaliin tilanteisiin.Huomenna mun rakas täyttää 6vuotta.. Toivottavasti Mumero järkkää kunnon kekkerit, mieluiten tarjoiluksi sitä kissoille ostettua maukas poropötköä..;)

DIIVA on ilmeisesti keskittynyt esittämään omaa itseään kasvikellekkin. Kuulemma lukematon määrä tennispalloja ja vinkuleluja tuhottu. Pesäpallossa oli mennyt vain 2 minuuttia niin oli ollut entinen. Synnytys siis vielä antaa odottaa. Tänään ensimmäisestä astutuksesta tuli 63vrk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti