sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sosiaalistusjuttuja

Kauheeta ku ei yhtään muista miten paljon pennun kanssa pitäisi käydä eri paikoissa, ja minkälaisia kokemuksia se tarvii..:) Toivotaan että muisti palaa pätkittäin ja osaan riittävästi tuota kuljettaa.
Tähän asti ei ole kuitenkaan ongelmia vielä ollut minkään suhteen, mutta odotellessa mörköikää on hyvä silti vierailla ja treffailla vieraita. Nyt olen joutunu skippaamaan ihmisiä kun neiti juoksee vapaana ollessa kaikkien ohikulkijoiden jalkoihin ja pompppimaan.
Lauantaina vierailtiin kaverin luona jossa vieraat ihmiset ei tuottanu ongelmia. Sisään meni niinku omistais koko kämpän..;) Hurjan rohkea. Myös sisällä näytti omaa itseään tohottamalla huoneesta toiseen, puremalla mattoja, ihmisten käsiä  ja omia lelujaan.
Vielä ollaan vältelty vieraita koiria mutta tänään käytiin toisen kaverin luona jolla aussi. Edelleen neiti käveli suoraan sisään ja suoraan mustan aussin kimppuun leikkimään..:D Hullu tyyppi...! Onneksi Laku on kiltti ja hyvä leikkimään pentujen kanssa ja hyvät painit saivatkin aikaseksi. Daamilta tuli (ei kylläkään yllätyksenä, tiedossa oli) huonoja piirteitä esiin, neiti alle 8vk alisti tätä aussia ihan täysillä, kauheella rähinällä, kiiveten suoraan päälle, pään päälle ja hampaineen poskikarvoihin. Onneks Lakulla oli aika paljon huumorintajua tämän koviksen kanssa, joten pääsin itse kieltämään moisesta toiminnasta. Samaahan se vähän jo esitteli Mocalle, kun Moc ärähti pennulle, pentu vaimeasti kiljahti, ja lähti Mocan perään täysillä. Otin pennun syliin ja tarkastin ettei ollut hampaalla komentanut, ja koko sen ajan pentu rimpuili Mocan perään. Täytynee vähän vielä olla varovainen, mutta kuten vähän jo ajateltiin, tulee pentu todennäkösesti kokeilemaan Moccaa.

Pakkaset on aika kovat täällä. Onneks meijän treenihalli on lämmin <3 Tarkotus olis ens viikolla piipahtaa kaupungilla ja kauppakeskuksessa ja ottaa keskiviikon treeneihin mukaan katselemaan oikeaa agilityä..;)

Kuvia tulossa kun saan otettua hyviä..:)

5 kommenttia:

 1. Huh! Daami on kyllä monin verroin hurjempi tapaus kuin siskonsa Uni! Unia vähän tärisyttää aina, kun mennään uuteen paikkaan, mutta lähtee kyllä pian reippaasti tutkimaan paikkoja. Uusiin koiriin suhtautuu varovaisen kohteliaasti, kunnes ollaan kunnolla tultu sinuiksi. Ei kuitenkaan arka tai varautunut, mutta uudet asiat aluksi pikkasen jänskättää.

  Ihan hyvä, että nää pennut meni näin päin! ;D

  VastaaPoista
 2. No siis Uni kuulostaa juuri sellaiselta pennulta kuin ole perroissa tottunut, ehkä vielä vähän normaalia rohkeammalta kuitenkin..:D Eli kuulostaa rodunomaisemmalta kuin tämä neiti täällä. Luulen, että Daamikin tulee putomaan maanpinnalle kunhan vähän ikää tulee..:D Tuossa se nyt tapporavistelee mun karvahupparia jossa "turkiksella" reunustettu huppu..:D

  Olis kyllä kiva keväämmällä päästä treffailemaan muitakin sisaruksia. Sitten näkee ihan livenä mahdollisia luonteellisia eroja, nämä kirjoittelut on kuitenkin aina subjektiivisia näkemyksiä. Toivotaan että meillä koulutus tuottaa tulosta tuon hurjan kanssa,ainakin ennen toukokuun kasvattaja päiviä..;)

  VastaaPoista
 3. Mahtaakohan olla mahdottomampi, kuin diiva? mumerolan väen hermoja, ehkä tulee kyselemään!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdottomuus on kovin suhteellista..;) Onneks kissojen rinnalla tää tuntuu, ehkä vähän helpommalta..;)

   Poista
 4. hmm, daami kuulostaa samanhenkiseltä kuin huima. ei paljon päätä pakota, kun mennään kaikkien ihmisten luo ja toiset koirat ei pelota yhtään. ei ole oikeastaan mitään vielä suuremmin jännittänyt, aina on menossa päätä pahkaa uusien asioiden luo. ei mulla ennen ole tällaista pentua ollut...

  VastaaPoista