keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Daami thö Jellona, se on vielä niin pieni että voi pukea ja kuljeskella koira käsilaukussa..;)

Diiva, joka ei hurjan paljon ole vatsaansa kasvatellut näyttää miten oksettava tuo kakru on <3

Karvapallo

Daami Lakun lelussa kiinni

Alistaja iskee


Maanantaina käytiin hallilla leikkimässä. Saatiin paljon luoksetuloharjotuksia kun hallilla oli samaan aikaan muitakin ihmisiä ja neiti juoksi iloisena isoa turkisleluaan esittelemään ja ravisteli sitä rehvakkaana. Itte sain kyllä tehdä hommia, että neiti maltto pysyä mun kanssa, pakkas jokaisen lelun voiton jälkeen kaasuttamaan täysillä ihmisten luokse ja kutsusta tuli kyllä takaisin. Paljon siis häiriötreeniä. Tuon kanssa saa olla välillä niin skarppina kun juoksee kaikkien "kimppuun"..:) Ulkoillessakin, jota nyt harrastetaan 2tunnin välein, aina vain jos ihmisiä tai koiria tulee niin kauheella vauhdilla luokse, eikä vielä auta mitkään kärrynpyörät..;) Tarkkana saa olla, ettei livahda ja jää fillarin tai auton alle..
Maanantaina vierailtiin myös Mustissa ja Mirrissä. Jälleen, neiti häntä pystyssä ihan itte ensimmäisenä asteli ovesta. Puntari näytti 2,7kg. Jälleen olis pitäny kaikkialle päästä ja jos neitiä rajottaa, ni neiti tahtoo kovemmin..:D Daami sai ihanan uuden pannan jossa roikkuu sydänkoru <3

Tiistaina käytiin ihmisvilinässä ulkoilemassa uuden pannan kanssa. Remmissä kävely ikään nähden todella hyvää, ei kertaakaan jäänyt pönöttämään taakse ja rimpuilemaan tai roikkumaan remmiin kun oli niin paljon muuta tutkittavaa. Sain aika paljon tehdä kun houkuttelin kiinnostumaan minusta eikä haluamaan kaikkien ihmisten luokse..:) Kontaktiharjoituksia siis lisää. Tuo liikkuu todella hyvin kaikilla alustoilla, ritilät ei tunnu missään pikkutassuille, tosi hyvin myös hahmottaa ja koordinoi omaa kroppaa. 

Keskiviikkona käytiin Mocan kanssa treenaamassa. Ihanaa ihanaa <3 Siis ilmiömaisen ihana..Aluks aika kaameet kaahaamista mutta kyllä se sitten jo alko lukemaan ajatuksia. Aijaijaijai mitä putki puomi erotteluakin. Lepposta..!

Diivalla vielä noin 2vk odottelua jäljellä. Hän on aika maltillisesti itseään kasvatellu joten jos siellä pentuja on niin ei kovinkaan montaa. Täysin varma en ole edes vielä, mutta aika valeraskas saa olla jos mitään ei ole mahassa.  Ylemmistä kuvistakin näkee, ettei neiti juurikaan eroa joidenkin näyttelymuffejen paksuudesta..;) 

Meillä ihan hullun kovat pakkaset nyt... Ihan kökköä.. Yks pentu, yks tiine ja yks kalju, siinä ei paljon lenkkeilijöitä ole..:D Mocca kylmettyy iän myötä helposti ja tekee äkkiä tarpeensa ja sisälle vällyjen väliin. Se on varmaan vähän masentunu koko hourulan tilanteesta..:D Se kyllä on päässy treenaamaan useamman kertaa viikkoon ja pidempiä lenkkejäkin tehtäis jollei neiti vetäis joka mutkasta kotiin. Irti se on aina lenkeillä ja sitten sitä saa keräillä kaukaa takaa..:D Kun lähennytään kotia ni sitten sille joutuu huutamaan odota, ettei mee teitten yli ku on niin kiire kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti