keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Touhotusta

Kaikenlaista ollaan touhoteltu. Joulu meni rauhallisesti, koirat sai uudet saunatakit, aktivointileluja, luita jne. kaikkea pientä tarpeellista. Niille tulee kuitenkin ostettua niin paljon kaikkea ihan vuoden varrellakin, että tuntuu tyhmältä ostaa jotain vaan vaikka ei tarviskaan..:)
           Välipäivillä käytiin Mocan kanssa Turun koirauimalassa. Aika pettymys oli. Ensinnäkin vesi oli jo kylmää koiraa viruttaessa kun hanasta ei kertakaikkiaan tullut lämmintä vettä, myös työntekijä ihmetteli. Altaalla vesi myös todella kylmää, altaan ympärys todella liukas innokkaalle koiralle ja ramppi puuttui kokonaan..:O Rappuset oli joihin oli yritetty kyhätä pienet kumimatot mutta liukkaathan ne oli, aina kun Mocca pinnisti uimaan niin jalka lipes. Toivottavasti koira ei loukannut, jumeja varmaan tuli.

Uusivuosi vaihtui ja koirat ei välitä tuon taivaallista. Diiva vaan enemmänkin innostuu raketeista ja jos pääsis näkemään niin todennäköisesti lähtis jahtaamaan. Ne on kyllä niin lepposia ihania.

Diiva täyttää tänään 4 vuotta ja tyytyy viettämään sitä rauhallisesti mumerolassa mahansa kanssa..:)Sillä välin käytiinkin Mocan kanssa Purina Centerissä Janitan opissa. Ja oi kyllä!
 Tuo ilme kertoo enemmän kuin sata sanaa <3 Mocca nauttii noista koulutuksista kun radan lukeminen tehdään sille niin helpoksi puuttumalla kökön ohjaajan ohjauksiin..:DD Ongelmia lähinnä ohjaajan japanilaisessa ja saksalaisessa ohjauskuviossa. Rytmitykset ja linjaukset silloinkin kun ei ole vääriä esteitä näkyvillä. Uudet Speedcross3 oli tosi hyvät, ylsi ihan ihmeellisiin nopeuksiin nuo jalassa..xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti