maanantai 21. tammikuuta 2013

Viikonlopun rientoja

Vähän hämäävä otsikko..;) Täällä ei paljon riennä muuta kuin pentu, ja vähän isot koirat, emäntä ei juurikaan.. Mutta eihän äitiyslomalla kuulukkaan..;)

Perjantain ohjelmassa oli hallilla leikkimistä. Repimisleikit on niin jees.Tuo oikeen ahmii sitä lelua suuhun ja kyllä oli hyvä ote ja raivokas taistelu ja saaliin ravistelu. Ihanaa kun se alkaa käyttää ääntäkin taistellessaan, Mocca käyttää myös, Diiva ei. Lelu tulee niin taitavasti käteen asti. Hallilla oli myös toinen koirakko treenaamassa agia. Saatiin samalla harjoteltua ihan vaan kentän laidalla istumista ja opeteltiin, että sinne ei sännätä, remmissä ei riekuta ja vinguta perään. Kaameeta jos en saa tosta maltillista kehän reunalla odottelijaa...:S Naksuteltiin siis aikamme sitä, että neiti lopetti riekkumisen radalle ja tuli luokse. Kävipä hän putkeakin haistelemassa ja vähän tassuttelemassa.
Mocca teki samalla pientä ahdasta vääntöä ja kaukaa putkeen lähetyksiä.

Lauantaina suunnattiin kaverin kanssa muutamissa eläinkaupoissa vierailemaan. Tuo ottaa kyllä kovin riehakkaasti vastaan ihmiset. Oli hurjasti ihmisiä liikenteessä ja neiti niin tomerana kaiken sen väkipaljouden joukossa tassutteli kauppakeskukseen sisään (pelkäämättä mitään lattiapintoja tai ritilöitä). Eläinkaupassa hurmattiin ensin myyjät ja sitten tarkasteltiin tarjontaa. Toisessa eläinkaupassa täysin sama peli. Kaikki ihmiset tervehtimään ja sylissä oleminen ei ole yhtään neidin heiniä. Kokoajan oli pitäny itte päästä menemään. Eläinkaupassa oli myös innokas samojedi jota Daamin piti sitten ojentaa hienolla haukullaan, huomio koitettiin kuitenkin kääntää muualle. Neidille tarttui mukaan maukas-pötköjä, jos opeteltaisi syömään raakaa lihaa, että vatsa tottuu. Joskus toiveissa siirtyä kokonaan barffiin.

Sunnuntai meni möllötellessä kotona. Kaveri kävi kylässä ja Daami viihdyttikin itseä kenkiä syömällä, roikkumalla ystävän villapaidassa ja hiuksissa ja pureskelemalla sormia. Toki ihan oikeaa leluakin saivat kiskotuksi..:) Maanantaina Daamilla niin paljon virtaa että isoilla alko menemään hermo. Neiti roikkuu isojen kimpussa (siitä huolimatta että Mocca sitä välillä aina mörryttää, josta neiti ei ota itteensä yhtään, uudestaan kimppuun) ja härnää. Kun isot murraa, neiti alottaa komennushaukkunsa ja hyökkii eteen ja taakse, haastaa kahta kauheammin. Daa pääsi siis mukaan päivän hivenen lyhennetyllse lenkille, ja ei se tainnu kertaakaan olla kaikki neljä tassu maassa..:D Kauhea meno isosiskojen perässä ja itsenäisesti myös. Hienosti sujuu lenkkeily, itsellä vielä kolmen kanssa vähän haastetta..;) Lenkin jälkeen suunnattii kaupungille katselemaan kaikkea uutta, ihmisvilinää, fillareita, busseja, mopoja. Käytiin kauppakeskuskin kävelemässä läpi vaikka luultavimmin koiria ei sinne saa viedä..;) No suurimman osan ajasta pidin sitä sitten niinku tommosia taskukoiria kuuluu..;) Leikkiminenkin onnistu pienissä erissä jo kauppakeskuksessa ja torilla. Loppumatka autossa harjoteltiin hiljaa olemista, aina kun oli sekunnin hiljaa, nami suuhun..;) Malttamaton se on kyllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti