perjantai 15. maaliskuuta 2013

Daamin treenaus

Sisäsiisteys on erittäin hyvällä mallilla. Ihan kuin reissun aikana neiti olis tullu tietosemmaksi siitä, että tarpeet tehdään ulos. Reissussa kun oltiin, ei tullut tarpeita sisälle! Hyvä niin kun kerta vieraita paikkoja kierrettiin, en siis joutunut matonpesupuuhiin ;) Toki helpotti kun oli paljon innokkaita ulkoilijoita pennun kanssa. Ruokailussakin ollaan nyt siirrytty kolmeen ateriaan, ja neiti on sitä mieltä että yks ruoka on jääny välistä..;) 

Arjessa Daami on alkanu haukkumaan. Yllättävät outoudet haukutaan kyllä paikoin ihan kunnolla ja välillä oudot äänet ja ikkunasta näkyvät ihmiset. Ärsyttävä vaihe kyllä. Sinnikäs kun on, niin haukkumistakin saa kitkeä ja kitkeä. Sinnikkäästi neiti kiipeilee pöydille ja tekee muitakin ilkikurisuuksia, kokeilee mitkä jutut sallitaan ja mitkä ei. Tiukkana ja johdonmukasena tuon kanssa kyllä pitää pysyä! Toinen rokotus haettiin, paino 6kg ja leegoja putoilee jo. Ihana harvahamppi. Arkielämää helpottaa myös se, ettei neiti enää niin paljon karkaile muiden luokse. Selkeesti yhdessä tekeminen on tuottanu tulosta, eihän sitä tiiä jos vaikka olis tiedossa jotain hauskaa tekemistä kun emäntä huutaa. Autojen jahtailu tuli tänään taas esille. Pelottaa, että se juoksee joskus auton alle tai multa pääsee remmi kädestä. Tuota kun ei korvata millään. Ihmiset ja koirat ohitetaan jo aika kivasti, vaikkei juurikaan olla sitä mitenkään erityisesti kitketty pois, ei vain olla kiinnitetty huomiota.

Kotona ollaan joka ilta treenailtu tasapainoilua, nokkimisasentoa, asennonvaihtoja tasapainotyynyllä ja ilman, sivulle tuloa, paikallaan oloa, muutaman askeleen seuraamisia ja vähän näyttelyseisomista.
Tänään käytiin hallilla. Vielä matkustaminen pyörän korissa onnistuu..:) Hallilla neiti kyllä oli niin onnellinen ja innoissaan, intoa oikeen pursus pikkusesta. Tehtiin aluksi irtoomista 4 hypyn takaa, hyppy putki hyppyä, keinun kiikutusta ja nokkimista tyynyn päällä. Neiti osaa ihan itse irrota mutta jos yritän ohjata rinnalla (joka ei vielä onnistu kauheen hyvin koska pentu ei pysy paikallaan enkä pääse sellaiselle linjalle, että suoraan juoksu onnistuis) häiritsen neidin keskittymistä ja ohittaa helpommin esteitä kun joutuu tietty säntäilemään mun kimppuun..:D SE on aika ihana <3 Oikee säntäilijä. Olis varmaan ittensä juossu hengiltä jos olis antanu..:) Hän vähän hössöttää hallilla, juoksee edes takas ja suorittaa ite esteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti