perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain puuhia


Mocca ja Diiva pääs tänään Turun koirauimalaan polskuttelemaan. Myös Daami pääs haistelemaan uimalan tunnelmaa ja oli kyllä ihmeellinen paikka..:) Hyvää kokemusta mörköilijälle. Diiva ties samantien kun ovesta sisään astuttiin, että mikä on homman nimi. Veden haju sai neidin ihan rauhattomaksi kun olis pitäny jo mennä. Altaassa osas toimia ja käyttäytyä kuin vanha konkari; rampilta hypättiin ja rampin kautta tultiin pois, reunoilla ei juostu eikä sieltä myöskään annettu lupaa hypätä vaikka kerran vahinko kävikin..;)


Puolituntia meni vauhdilla ja neideille ei olis taas mikään riittänyt. Etenkin Diivan pois saaminen oli hankalaa..:) Uintien jälkeen ajeltiin ATTn hallille treffaamaan Daamin velipoikaa Huimaa ja jälleen samanhenkiset sisarukset saivat hyvät rallitukset aikaseksi. Daami esitteli myös hyviä käyttäytymistapoja haukkumalla suurinpiirtein kaikkea ja jahtaamalla autoja. Työnsarkaa siis on meillä..:) Käytiin hallissakin haistelemassa fiilistä ja vähän leikkimässä.

Kotimatkalla poikettiin vielä verryttelylenkillä lasamäessä ja nyt ovatkin koirat olleet aika reporankoina.

Diiva halajaa taka-aitauksesta mukaan kuvaussessioihin..:)
Daamista koitin yks päivä saada jotain seisomiskuvia mutta eihän ne oikein onnistuneet taaskaan..:D En oikein osaa sanoa mikä tuosta kasvaa; ei ole vielä pyrähtänyt kasvussaan mihinkään suuntaan vaan niin tasasesti on kasvattanut itseään että näyttää todella hyvältä. Vielähän tässä on aikaa kasvaa, mutta ärsyttävää kun en yhtään muista miten nuo edellisest kasvo että osais ennustaa mikä möhköfantti tästä kasvaa..:D

Värit pielessä, koira täydellisen ihana <3 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti