maanantai 4. maaliskuuta 2013

Touhuja


Lomailu on edennyt pääosin chillaillen, nähty tuttuja, liikuttu ja oltu vaan. Mocan kanssa kahdenkeskisiä lenkkejä, on niin ihana ku Mocca tykkää juoksennella umpihangessa ympäri pyörätien pientareita. Mocca oli myös erityisen ilonen ku päästiin tuttuun paikkaan treenaamaan, haki Daamia leikkimään ja mörrytti hangessa. Daami ei oikein osannut vielä suhtautua moiseen..:D  Mocsun kanssa ollaan joka ilta treenattu myös tasapainolaudalla erilaisia juttuja. Ei se niin jähmee oo ku mitä aluks näytti, aika taitavakin jo. Ruualla ollaan hieman tokoiltu ja aktivoiduttu muutenkin. Mocca on kova tekemään lumitöitä..:) Pomppii hangessa ja ottaa kiinni lunta kun heitetään. Se on Mocan lihastreeniä.

Pikku-bambi, eli Daami on harjoitellut häkissä oloa, eri huoneessa oloa, ulkona yksin oloa, autoon alkaa jo rauhottumaan suht nopeasti. Ihme tapa protestoida kun se "teljetään" johonki yksin. Kotona ei koskaan pitäny tommosta huutamista mutta Helsingin reissun jälkeen alko pitämään. Sai varmaan traumaa ku jätettiin se yksin vieraaseen autoon kun käytiin Yliopistolla syömässä. Tasapainolautailut on myös Daamin mieleen. Asennon vaihdot sujuu hienosi, nokkiminen myös, etujalat laudalla ja takaosa kiertää ei vielä niin näppärästi kun en oikein tiedä miten sitä olis helpoin lähteä opettamaan.
Vieraat paikat, uudet ihmiset ja koirat ei tuota vieläkään ongelmia. Ryttykuonoiset oli pieni hämmennyksen aihe, sen lisäksi ne oli niiin innokkaita ja tuli suoraan iholle ja kyttäs isoilla silmillään..:D Ei mitään koirankielen taitoa siis..;) Nyt ollaan syöty erilaisia raakoja luita (rustoja, hevosta, sääriluuta) eikä ole vielä vatsa sanonut mitään. Neiti on niin ahne ettei luuta meinaa saada pois.
Käytiin sunnuntaina treenailemassa Mocan kanssa ja Daa pääs ottamaan putkea ja muuten tuhuttamaan mukana porukassa. Mocan radassa yksi vähän haastavampi kepeille meno minkälaista ei olekkaan koskaan tullut mieleen treenata. Mocca kirmas niin onnellisena hangessa moneen otteeseen treenausten välillä, lämmitteli ja jäähdytteli. Voi toisen onnea.
Daami teki putkea ja vähän pimeää kulmaa putkelle myös. Kaks lelua menee hyvin Daamille yhtäaikaa suuhun..;) Hassu ötö. Ensin patukka syvälle ja sit pallo vielä eteen..:D Kuvassa Daamin lentävä tyylinäyte putkelta ulostuloon. Dei karkas kaukaakin putkelle, osaa jo aika hyvin bongata esteen..;) Pimeä käyrä putkikin mentiin ihan omine nokkine.
Daami treenas myös hieman näyttelyseisomista. Kokeilen opettaa Daamille vapaan seisotuksen joten harjotukset näytti aika huvittavilta vielä kun neiti piukassa remmissä yrittää tunkea luokse, takajalat alla, selkä köyryssä ja kaula pitkänä..:) Ravaaminen näyttelyhihnassa onnistu hyvin, välillä veti päätä maahan ja säntäs putkelle mutta ensimmäiseksi kerraksi varsin hyvin..:D Mitään näyttelyitä ei ole suunnitteilla kylläkään. Hauska silti touhuta kaikenlaista pikkusen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti