keskiviikko 6. maaliskuuta 2013Mocca on alkanu leikkimään Daamin kanssa..:) Ihanasti anto pennun hyppiä ja pomppia niskaan ja oli oikein vallaton kun haki Daamia leikkimään. Mocca ryhtyy leikkiin omasta alotteesta, pentu ei päätä millon leikitään. Taitaa olla Mocsulla ikävä Diivaa ja ulkona Daamia jo yrittääkin vähän kovakourasesti hakea leikkiin ja juoksemaan.
Daami on taas puuhaillu kaikkea. Käynyt vieraissa kyläpaikoissa ja nyt ilmeneekin haukkumista epäilyttäviä juttuja kohtaan. Koitetaan kitkeä pois kieltämisellä ja huomion siirtämisellä itseen ja namiin. Nyt vaan paljon uusia paikkoja ja ihmisiä. Myös oudot äänet ja esim vessasta yhtäkkiä ilmestyvä ihminen pitää haukkua. Tämä varmaan ainoita perromaisia piirteitä mitä Daamissa on tullut esille..;)
Neiti on aika väsynyt. Kerran päivässä on päässyt lyhyelle lenkille. Tänään oltiin aamulla jäällä juoksentelemassa. Välillä mietin liikutankohan sitä liikaa noin pieneksi tirpuksi. Tekee pienissä määrin hangessa ja epätasasesti auratulla jäällä juoksentelu hyvää. Juuri tultiin vielä kyläreissulta ja neiti on kyllä ihan poikki. Jää nyt nukkumaan omaan häkkiin kun lähdetään Mocan kanssa lenkille koiraporukassa.
Hiihtämään piti vielä mennä tänään kun oli niin kaunis ilma muttei keretty, jos huomenna aamusta kerkeis Mocan kanssa ladulle. Huomenna tiedossa myös treenit ja Daami lähtee sosiaalistumaan mukaan.
Daami kävi uudessa kylässä sosiaalistumassa ilman minua. Tekee ihan hyvää
Kissat tuli myös mumerolaan lomailemaan ja ne onkin Daamin silmäteriä..:) Sylviä hoidetaan ja nuollaan ja purraan hännästä..;) Ärsytetään ja komennetaan. Tosi nätisti osaa olla misujen kanssa.

Diivalle kuuluu hyvää! Ilmeisesti se on hemmoteltu siellä täysin pilalle kun tulee kuvia miten Diiva makaa sylissä rapsutettavana, tai lampaan taljalla sohvalla kontit kattoa kohden. Pentuja hoitaa vähän liiankin äidillisesti. Ilmeisesti hoitais niitä vielä 5vuotiaanakin, tekee kaikki pikkuisten puolesta..:D Pennut nyt 5viikkoisia ja perjantina suuntaan pentulaan <3


2 kommenttia:

  1. Hurmaava ilme Moccalla :) Verdillä sama kohtalo, kun Curro varastaisi siltä mielellään kaiken suoraan suusta.. Hauskimman näköinen on, kun ei vielä tarvitse hampaita ottaa esille, vaan on pelkät kuonokarvat pörröllään. Mutta kyllä sitten taas huomaa, että jos ei joku kerta Curro lelusta kiinnostukaan, niin pitää mennä vähän toiselle esittelemään ja härnäämään kuitenkin.. :)

    VastaaPoista
  2. Mocca näyttää tuossa kyllä ihan vieraalta..:D Daamilla tapana haluta kaikki mitä muilla koirilla on, käyttää ääntä tähän haluamiseen aika huolella..:D

    VastaaPoista