tiistai 4. kesäkuuta 2013

Daamin treenipäivä

Daamin päivä pitkästä aikaa.

Aamulla Daami sai vähän pidemmän lenkin mitä Diiva jalallaan voi tehdä, Mocca oli myös innostunut enemmän lepäilyyn kisojen jälkeen kuin lenkkeilyyn ja sai tulla lyhkäsemmän lenkin. Daami jatkoi vielä mumeron kanssa pururadan kiertoa. Aamulla Daami teki muutamat kujakeppien suoraan juoksut ja keräsin pois kepit pihalta, sillä neidillä tapana juosta niistä lävitse miten sattuu, enkä halua, että se sotkee keppien oikean suoritustavan oppimista. Yhen kerran kiers viimisen kepin ihan väärältä puolelta..:O Yllättävää mutta ilman ohjureita mahdollista. Omiin irtokeppeihin ei ohjureita ole.

Ennen töihin lähtöä Daami taas näytti parasta itseään. On aika mahdoton. Kiipes pöydälle ja söi mun kakunpalasen huiviinsa ihan muina miehinä. On ennenkin kiivennyt pöydälle katselemaan mitä pihalla tapahtuu jos jätän sen sisälle ja menen itse ulos. Aikamoiset lähdöt sieltä kyllä saa, mutta ei taida ottaa opikseen. Nousee muutenkin ihan pokkana pöytiä vasten haistelemaan lautasia yms.

Illalla kun pääsin töistä, suunnattiin heti kentälle pentutreeneihin. Tänään oli luoksepäästävyyttä, lapsisiedätystä, vapaana toisten koirien lomassa pujottelua, luoksetuloa koirakujan läpi, putkea, maassa pysymistä ja ruokakupille luvan saamista. Lapsisiedätys meni hyvin, mutta neiti haukahteli niille kyllä kun touhusivat ja riekkusivat kentällä. Luokse kun tuli, meni neiti reippaasti ihan iholle, vähän liian innokkaastikkin. Oli kovin kiinnostunut lapsista, seuras niitä, mutta kerran kävi juosten haukkumassa ja pysäyttämässä lapsen ja sitten jatko matkaa. Ilmeisesti jonkin sortin isottelua, mutta miksi? Miksi sen pitää testata itteään lapsiin nähden? Ymmärtäisin jos meillä olis omia lapsia taloudessa tai lähipiirissä mutta kun ei ole. Daami on kovin pätevä pentu muuten <3 tosi kivasti toimi.

Pentutreenin jälkeen jäätiin vielä kilpailevien treeneihin. Tarkotus ei ollu treenata vaikka Mocca kentällä mukana olikin. Tehtiin kuitenkin hiukan päällejuoksu treeniä ja vaikeita keppikulmia putkiansan kera. Tosi jees treeni. Daami pääs treenaamaan pentujuttuja kuten ekaa kertaa muuria pelkillä palikoilla, hiukan rengasta, pussia ja kontaktia etupalkalla ja härnäyksellä. Todella hyvin on hoksannut homman. Apuohjaajankin kanssa toimi tosi hyvin. Tyytyväinen <3

Lopuksi vielä lenkkeilyt treenikaverin kanssa ja kotio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti