perjantai 14. kesäkuuta 2013

Oleilua

Blaa. Meikäläinen ollu hiukan laiskalla tuulella plus huonot kelit, ei ole innostanu oikeen treenailemaan kunnolla. Daamin kanssa on ajatuksissa ollu puuhailla kaikenlaista mutta nekin sitten hiukan jääny. Pitäis kyläillä enemmän, käydä kaupungissa, treffaamassa lapsia ja käydä markkinoilla. Kaiken tämän lisäksi haluaisin myös treenata tokoa ja agia ja käydä pitkillä metsälenkeillä ja vetää Daamille ja Diivalle nyt ainakin verijälkeä (Daamin eka jälki ja Diivalle aktivointia kun on agi-saikulla).
Ens viikolla onkin sitten jo juhannus ja saadaan vieraita Joensuusta kera koiran. Ah, ihana juhannus tiedossa kun koiratkin voi osallistua..;) Ei pelkkää perusjussi-meininkiä. Helpotus..;) Ajatuksissa siis keretä puuhaamaan koirien kanssa ja sosiaalistaa Daamiakin tarkoituksellisesti vaikkei se arka ole, vaan olen siinä toivossa, että mitä enemmän näkee ja kokee, sitä varmemmaksi tulee eikä kaikkeen tarvi aina reagoida niin rehvakkaasti.

Diivan jalka alkaa parantua. Antura jo lähes entisellään, vielä vähän suojataan, ettei heti ekaan kiveen rikota sitä uudelleen. Niillä paha tapa aueta uudestaan vaikka tämä näyttää kyllä jo todella hyvältä. Pienen hiivan/tassutulehduksen sai sinne kehitettyä kun piti liimasidettä joka ei tietenkään paljon hengitä. Oli sen päässy kastamaankin jotenkin kun hiukan hautunut oli vaikka joka päivä sitä avataan ja hoidetaan. Nyt murulla canofiteä, sorbact nauhaa ja vauvan rallisukka jalassa..:) Se on ehkä kiltein ja ihanin potilas ikinä. Se ansaitsee kyllä kunnon hemmottelut ja huomiot, meijän laumassa sattuu olemaan muutama kappale minäminäminä-tyyppejä joiden varjoon kiltimmät yksilöt usein jää. Hän on kuitenkin niin tyytyväinen paikkaansa.

Eli tarkotus olis:
-pentuagia
-verijälkeä
-agitreeniä
-tokoilua
-lapsisiedätystä (Daami)
-ihmisten näkemistä (Daami)
-kyläilyä (Daami)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti