tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus


Juna-asemalla vastassa

Juhannusviikolla treenattiin urakalla, ja minä koulutin urakalla kun tuurasin muutamaa kouluttajaa. Maanantaina jatkoryhmän treenit ja Daamin pikatreeni, tiistaina tekniikkatreeni Mocca ja penturyhmän koulutus, keskiviikkona mölliryhmän ja 1.luokkalaisten treeni ja Daamin pikatreeni, torstaina pentujen agilitykoulutus jossa Daami treenas mukana. Hyvällä omallatunnolla sai jäädä juhannusvapaille ja pienelle treenilomalle. Ollaan tehty hyvät lenkit ennen ja jälkeen treenien. Löydettiin kiva metsälenkki kentän lähistöllä ja ollaan koira- ja pentuporukalla sitä kierrettykkin.

Mocca treenas tekniikkatreenissä saksalaista, takaakiertoa ja takaakiertokeilausta, päällejuoksuja, viskileikkausta ja merkatun hypyn suorittamista vaikka ohjaaja juoksis vastaan/vastakkaiseen suuntaan. Nyt Mocca alotti juoksunsa ja jää siis vähän pidemmälle treenitauolle.

Daami on treenannut kontakteja ilman remmiä, rengasta, keinun kiikutusta, hyppysuoria, takaakierto keilausta ja käännöksiä. Se on aika super, vaikka pureeki ja roikkuu ja riekkuu aina treeneissä ihan urakalla.


Dimpeliina on vielä ottanu iisisti anturan takia, ettei vaan avaudu haava uudestaan. Nyt kun Mocca juoksee, pääsee Diiva treenaamaan urakalla, Mocankin puolesta. Neiti on varmaan ihan innoissaan! Diivan turkkia pitäis välillä vähän huoltaa, jos käväsis pyörähtämään jossain päin maailmaa. Kiinnostus on aika nollissa näyttelyiden suhteen, mutta onneks ei tarvi niissä pyöriä. Katsotaan miten paljon jaksaa Daamia kuljetella, tuskin hirveesti kun se on enemmän toiminnan naisia <3 Ei olla kyllä yhtään treenattu näyttelytouhuja, lähinnä kopeloimista tarkoitan.

Koirat on päässy jo ennen juhannusta mökkifiiliksiin. Diiva on aina ihan hulluna jo kun autosta haistaa veden. Autosta kun päästää, juoksevat suoraan uimaan. Daami pääs painimaan ja laittamaan kuriin ison sekarotuisen Lunan, Luna kuukauden vanhempi. Kyllä melkeen mökki pitäis olla jos omsitaa vesikoiran..:) Onneks on tutuilla niin paljon mökkejä, joihin on tervetullut oman hurttalauman kanssa.


Juhannus vietettiin Joensuulaisen ystävän kanssa, jolla oma koira mukana. Perjantaina Daami pääs mukaan ihmisten ilmoille juna-asemalle kun mentiin kaveria vastaan. Perjantai jatkui mökkeilyllä. Vesikoirat sai vuorotellen toimia mölkkykapulan noutajana. Oli kyllä kätevä, harmi kun eivät osanneet vielä nostaa kaatuneita..:D Uintia, käpyjen/keppien/pallojen ja frisbeen tuhoamista ja rallattelua kuului koirien juhannusaatton. Lauantaina kävästiin metsälenkillä ja lähdettii ihmisporukalla kaupunkiin syömään ja paatilla pursiseuralle. Iltasin paljuiltiin kera superfoodien ja drinkkien. Ihanat ilmat oli!

Sunnuntaina vielä vähän paranneltiin oloa rannalla makoilemalla kun käytin tyttöjä uimassa. Daami pääs mukaan ihmettelemään kiljuvia ja juoksevia lapsokaisia. Aika tarkkana oli neitokainen kun vahtas muksujen uimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti