tiistai 4. kesäkuuta 2013

Salon kisat viikonloppuna

Lauantaina lähdettiin kisailemaan Saloon, Mocan ja Diivan kanssa. Daami pääs turistiksi mukaan.

Päivä oli taas hullun lämmin ja tuntu kyllä pahalta koirien puolesta vaikka niissä se ei näkynyt, että lämpöä oli +25 ja ehkä enemmänkin. Kolme rataa oli ja koirat oli ilmotettu niin, että Diiva kahdelle ekalle ja Mocca kahdelle vikalle.
Diiva teki heti hyppäriltä nollan, sijoittuen 4. Seuraavalta radalta tuli huolimattomuusvirhe iteltä kun lähdin kaahaamaan jo eteenpäin kun koira oli putkessa, mutta ei, kun tämä tulee ulos putkesta...Huoh... Luulis tommonen koira jo osaavan mennä putken loppuun vaikka itse lähden mihin vaan. Noo, kontaktit oli aika kauheet ja Aan hyppäämisen jälkeen käveltiinki suoraan pois, järkkyä..

Mocca teki ekalla radalla nollan, kontaktit vähän epävarmat kun se haluu niilt nopeen vapautuksen ja jää vähän ylös "vapauta jo vapauta jo"-asentoon, josta tulee kyllä tarvittaessa alas, mutta hiipien kun valmistautuu kokoajan ampumaan pois. Lopussa yks hidas ohjausvalinta kun en uskaltanu alkaa ryysimään. Siinä sitten jäätiin kakkoseks 0,3sekkaa voittajasta, huoh..:D
Toisella radalla Mocalle toinen nolla, ja samalla Mocan elämänsä ensimmäinen tuplanolla...!!! Lopun puomi oli järkky, jäi vähän huono maku, mutta voittoon sillä mentiin. Hyvät palkinnot oli kyllä Tassuilla.

Sunnuntain kisailut meni vähän mönkään, kun en aluksi ajatellut kisata ollenkaan, mutta kaveri oli minillä menossa kisaamaan. Minien jälkeen medien hyppäri piti olla eka rata ja ilmotin Diivan vain sille yhdelle hyppärille. Noo tuomarin muutosten takia hyppäri siirty medien viimiseks ja kaverin miniltä löyty luustomuutoksia jonka takia agility jää heiltä kokonaan.
Sunnuntai päivällä naapurin sekarotunen koira hyökkäs mun koirien kimppuun ja kävi ihan tappomielessä Mocan ja Daamin päälle. Sain ajettua rakin pois, vaikka yritin napata siitä kiinni, että olis saanu kuristettuu sen siihen paikkaan...arghh... Jahtasin sitä niiden pihalle asti jossa perhe olikin ulkona. Sitten perus plaa plaa sattuko mitään, se karkas täältä jne.. Mitään sen suurempia ruhjeita en löytänyt muuta kuin Mocan nahassa hampaiden raapimajäljet. Daami hiukan keräili itseään haukkumalla vielä enemmän kaikille ihan taukoamatta mutta palautu aika pian. Ei ole ainakaan näyttänyt siltä, että olis mitään traumoja.

Lähdettiin tapahtuneen jälkeen uittamaan koiria jossa Diiva sitten loukkas jalkansa. Ilmeisesti terävään kiveen tai lasinsiruun ja antura halkes reunasta. Kipeä oli ja ontu ja piti tassua ylhäällä. Sunnuntain ja maanantain kisat jäi siis väliin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti