maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Meillä aika rauhallista. Diivan jalkaa parannellaan ja Daamin silmää hoidellaan kun meni neiti kokeilemaan onneaan Mocan kanssa ja hetken päästä huomasin kontaktitrainerilla etupalkkaa treenatessa että neidillä on verinen kyynel tullu. Mun mielestä ruhje on vaan alaluomessa jota ollaan nyt hoidettu huuhtomalla suolavesiliuoksella ja kosteuttavia lubrithal geeliä laittamalla. Alkaa olemaan jo parempi, hiukan punottaa ja tässä seurailen, että suunnataanko silmälääkäriin. Pitää sitten lähteä Turkuun asti lääkäriin, että pääsee heti kunnon lääkärille eikä tarvi monesti kierrättää.

Viime viikolla treenit jäi aika vähäseen töiden takia. Daamia on siedätetty lapsiin, treenattu hiukan kontaktia, käyty uimassa ja markkinoilla ihmisvilinässä. Viikonloppu meni itsellä juhliessa ja nyt paluu arkeen ja kunnon treenitkin olis tarkotus saada aikaan. Daamilla on aikamoinen uhma päällä, testaa kaikkia. Kontaktitraineria mennään jo koko mitassa, matalalla, ehkä 15cm on korkeutta. Meinaa vielä vauhti kiihtyä niin että paukkais mieluusti läpi, mutta remmillä kun tehdään, saan annettua pidätteen takaapäin. Hienosti fokus eteen ja vapautus.

Olen menossa iltavuoroon, erityisen hyvä keli olla töissä..:D Sataa nimittäin. Huomenna Daamin pentutreeni ja isojen kanssa olis agilityharkat, mutta Diivaa tuskin viitsii mukaan ottaa. On kyllä erityisen vauhdikas jo lenkeillä, ei ole ollut kipeä sitten ekan päivän jälkeen. Jotain aivotoimintaa sille pitänee järjestellä.

Harmittavaa kun nuo kohnot koheltaa ittensä saikulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti