lauantai 26. lokakuuta 2013

Loppuviikkoa

Torstaina suunnattiin Daamin kanssa kaupunkikävelylle. Porukkaa oli kivasti liikenteessä täälläkin tuppukylässä. Käytiin parturissa ja mustissa ja mirrissä. Ei tuo ole mistään moksiskaan mutta pitää altistaa sitä nyt enemmän vieraille ihmisille ja tilanteille. Vaaka näytti 12.5kg painoa monsterille. Se on niin mallikas kroppanen, ehkä parhaan kroppanen ja karvanen mun koirista. Mustissa ja Mirrissä tuijottelut ei häirinny yhtään kun namipussilla pääs ruokailemaan vieraiden toimesta. Hyvää tekee murkulle.
Mentiin vielä terveyskeskukseen vanhustenosastolle tsiikailemaan vanhusten touhuja. Vanhukset ei ole kauheen aktiivisesti koirista kiinnostuneita; Daami kävi nuuhkasemassa ja mietti mihin sitten taas suuntaa. Erilaisia paukkuvia roskiksia, rollaattoreja yms. apuvälineitä tuli vastaan, vaikka vähän näki kropasta, että ihmetytti kyyryssä vastaan möyrivät ihmiset, neiti päättäväisesti suuntas vaan ohi, ei oikein noteeraa tuommosia juttuja, ei mee pois ittestään eikä tee numeroa. Kaikki treenailut yms. sujuu tilanteessa ja paikassa kuin paikassa.
Sosiaalistumisien jälkeen lähdettiin heppatallille josta jatkettiin lenkille vesikoiraporukassa. Hevosia ei olla koskaan käyty ihmettelemässä, niihin en ole oikein sosiaalistanut koiria. Diiva haluaa hulluna paimentamaan niitä ja Daami ei muuten noteeraa, mitä muutama ihmetyshaukku tuli. Ihan hyvää altistusta pennulle. Samalla saatiin lapsisiedätystä. Tosi jees, ei noteeraa, menee haistamaan oma-alotteisesti, mutta liian innokkaita lapsia pakittaa, ja hyvä niin. Opastan tiukoissa tilanteissa Daamia tulemaan mun luokse ja ottamaan muhun kontaktia. Super jee, jotain valonpilkahduksia tähän vaivannäköön...:D
Lenkillä poikettiin kentän kautta missä ahkerat tokoilijat tokoili. Nähtiin perropentu Habaa joka oli aivan ihana suklaapallero, niin söötti ja viaton murunen.

Perjantaina treenattiin iltapäivästä perroporukassa. Mukana Diiva, Daami, Alli, Ruuti, Nemo, Rode, Iines ja Haba. Diiva oli aika liekeissä. Se rääkyy nykyään lähes jatkuvalla syötöllä radalla mulle. Ihana se on, ja tykkää niin kovasti, tosi taitava myös vaikka keppien avokulmaepävarmuus on nyt siirtyny muutenkin keppien alotukseen.
Daami teki ihan hyppy-putki-hyppy kaarta, käännösharjotusta yhdellä siivekkeellä ja muurilla, pussia ja puomia. Kaari tehtiin kerran, käännöösharjotusta kerran normaalilla siivekkeellä kaks kierrosta ja muurilla kerran kaks kierrosta myös, pussia ehkä 3 läpijuoksua. Käännös ja siivekkeen "hipominen" sujuu hienosti ja innokkaasti samoin pussiin on tullu uutta varmuutta ja vaikuttaa jo hyvältä. Puomi oli aika sikamagee..:D Varmuutta tulee ison puomin juoksuunkin kokoajan, ei se semmonen tykitystykitys ole, menee kauheen pystyasennossa mutta sen koordinaatio on tosi jees ja alastulo lähes 100 varma. Yhen kerran päästin hiukan liian nopeasti, ei ollu ihan vauhti pyssänny, mutta kun halusin tehdä nopean vapautuksen. Seuraava suoritus sitten pysähtykin vasta siinä vaiheessa kun takajalatkin jo maassa, ja niiin sievästi koitti pakittaa kontaktille takas mutta meni vähän sivuun joten annoin uudelleen mahdollisuuden koko esteellä, en halua, että siitä tulee mikään "juokse läpi ja peruuta kontaktille" -temppu. Nyt lelun häivytystä apuohjaajan kanssa, seuraavaksi varmaan heittopalkalla, niin ettei kukaan ole vetämäss puoleen neitiä, voi olla, että tulee aika haastavaa.:D Aika kiinni etupalkassa kyllä.
Treenin jälkeen vielä nopeet lenkkeilyt Allin ja Ruutin seurassa ja kotia kohti.

Lauantaina ollaan vaan löhöilty. Sain aamulenkin ulkoistettua toiselle taholle joten "sain" makoilla sängyssä ja lukea informaatio-oikeuden tenttiin..:D (yäk). Kolmen pintaan lähdettiin sateisessa ilmassa luontopolulle perroporukalla lenkille. Meillä menikin reissussa 2 tuntia ja koirat vaikuttaa tyytyväiseltä riekkumisiin ja ulkoiluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti