sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kaikenlaista

Me ollaan puuhattu kaikenlaista. Ollaan jälleen palauteltu mieleen tasapainotyynyharjoitteita molempien kanssa. Diiva on myös saanu BOT kuuritusta, pidetään nyt säännöllisesti hoitotarkotuksessa verkkobottia sisällä.

Daamin kanssa ollaan koitettu sosiaalistua joka paikassa. Kokemuksia on saatu lapsista (tokoilua tarhan aidan vieressä, rauhottumista ja lasten katselua ilman haukkuja), fillaroivia ja potkulautailevia versioita on tullut tavattua myös. Daami on myös harjotellut yksin odottamista esim kaupan pihalla, remmissä vetämättä kulkemista jne. Pimeällä lenkkeilyt ei tuota ongelmaa eikä sillon vastaan tulevat ihmiset, tolpat, tms. aiheuta mitään reaktiota. Kaupunkielämä viikonloppuillalla oli myös uusi kokemus. Aika hyvällä mallilla tuo käytöspuoli. Lenkillä vapaanaoloa voi jo harjottaa monessa paikassa; autojen jahtailu vähentynyt, ihmisiä ei tarvi aina käydä moikkaamassa epäsopivalla tavalla, koirien ja ihmisten ohittelutki sujuu vapaana pennun kanssa.

Lauantaina Daami pääs yksin hoitoon kun me lähdettiin pitkästä aikaa ykkösluokan reissulle Diivan kanssa, Varkauden kisoihin. Hoitolasta saatiin uutisia kisoihin, miten hyvin on menny ja Daami on helppo vieras..:O Kaiken sen pelottelun jälkeen mitä kerroin Daamista, en voinu kyl uskoo, että kyse oli mun koirasta..:) Daami oli selkeesti vieraskorea, mitä nyt oli hiukan tv-tasolla, taulutelkkarin takana kävellyt..xD
Diivan kanssa meni kisoissa hienosti, fiilis oli kohillaan molemmilla..<3 Tuloksilla ei toki juhlittu.
Hyppäriltä yliaika 5 kun Diiva ihan keppien lopussa sekos rytmissä, ittelle tuli ihan plaah olo ja mietin mitä teen, sit lähin tallustamaan pettyneenä keppien alkuun ja Diiva siinä välissä bongas numerolapun ja oli varma, että se on lelupalkka..:D Noo, rähinällä kepit uusiks ja nollana rata loppuun. Superhurtta!
Toiselta radalta rääkymä nolla sijalla 3. Paljon ei jääty, mutta tarpeeks. Kontaktit niin kaameeta rääkymistä ja keinu oli ihan hurja. Muuosa radasta tosi hauskaa ja sujuvaa ja lepposta. Taitava se on<3
Viiminen rata hylly. Sanoin jo ennen rataa, että tonne putkelle pitää keretä valssaamaan kun syöttää ihan väärään päähän putkea, noo sitten tutustumisessa se näyttiki ihan helpolta ja ei kukaan valssannu. Nooo, muutenhan rata oli puhdas mutta se yks putki vaan suoritettiin väärästä päästä..:D Ihana lähtee rennolla fiiliksellä radalle kun tietää, ettei tuolle tarvi vääntää rautalangasta mitään eikä pelätä kaikkia vääriä esteitä. Okei, ne kontaktit on aika alaluokkasta..
Palkintojen jaossa Diiva sai kehuja tuomarilta..:) Kuulemma veikeä tapaus joka kääntyy tosi hyvin, niinhän se on...Se on persoona ja kääntyy kyllä ihan kolikolla.

Kotona oltiin takasin jo 18 aikoihin. Haettiin Daami ja menin vielä hallille sen kanssa tekemään kontaktitreeniä, lähinnä lelun häivyttämistä ja este ennen ja este jälkeen puomin. Putkelta ja hypyltä puomille meno sujui hyvin, eikä paukannu kesken puomin alas (huh,onneks). Hypyn jälkeen oleva etupalkka suju vielä hyvin, mutta sitten tein liian radikaalin ja pistin lelun putken jälkeen. Eli oli aika hukassa kun ei nähnyt etupalkkaa. Sitten siirsin sen putken suulle, ja seuraavalla toistolla putken ulostulolle ja nyt se sujuuuu!

Sunnuntaiaamulla suunnattiin kaverin kanssa hallille. Jätettiin Diiva kotio lepäämään aamulenkin jälkeen ja fillaroitiin hallille. Daamille alotin kujakeppien opetuksen ja keinun päähänjuoksun. Saa nähdä sekoontuuko nyt puomin kanssa. Ei kai. Muutama toisto lelun häivytysta puomilla sujui mallikkaasti. Yks rengashahmotustreeni.
Kujilla tehtiin jo hiukan kulmiakin, ei tullu läpi, muutaman kerran meinas lähtee ohjurin alta.
SuperSuoper hauskaa ja rentouttava treenata pelkästään Daamin kanssa, sillälailla, ettei toinen koirista ole rääkymässä reunalla. Samoin tietysti Diivankin kanssa kiva treenata kun Daami ei huuda jossain reunalla. Saatiin treenattua avonaisessa häkissä odottamista vaikka muut treenas, muutenkin olla tekemättä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti