perjantai 11. lokakuuta 2013

Perjantai illan treeni

Hurautettiin illalla treenailemaa hallille, lähinnä Daamia ajatellen, Diivalle en ollut mitään treenattavaa suunnitellut kun keskiviikon treeni oli niin tyhjentävän hyvä ja saatiin treenattua niitä asioita mitkä olikin treenilistalla.
Daamin kanssa muuri-puomi-hyppy pätkää, jossa muuri ja hyppy vähän vinossa suhteessa puomiin. Tarkotuksena häivytellä taas lelua. Aika superia, etten sanoisi. Joku epävarmemi suoritus oli, mutta se osaa sen homman kyllä hyvin. Todella vauhdikas alastulo ja stoppas superisti, ei yhtään kattonu mua, vaan katse eteen seuraavalle esteelle. Härkkimiset ei saanu koiraa karkaamaan. Yks toisto josta karkas liian aikasin, oli hyvä sillä sain annettua "hups" palautteen ja uudestaan, ja täydellinen suoritus siihen.
Daami treenas myös kujia, kavensin reilusti, nyt kepit koskee jo selkeesti kylkiä. Kivasti saatiin onnistumisia ja eri kulmista, ilman ohjureita.

Diiva teki hiukan puomia piilotetulla etupalkalla, tosi jees. Se on alkanu komentaa mua treeneis niin, että räkä lentää. Kauhee, ihan pois ittestään mun muru..:D Oli kyllä ihan kiekoilla ja paukkas läpi ekan kontaktin, seuraavaks jäi ja tein härkkimisiä, siitäkin palautin paristi mutta eiköhän se siitä.
Tehtiin tokojuttuja, ja vau. Kauko, seuraaminen, luoksetulon pysäytykset, metalli. Kaikki ihan buenoa! :O Siis parempia kuin mitä kisoissa tarvis..:D Ja koira oli niin pinkeenä ja ihanana, niinku aina. Daimille muutama toisto sivulle tuloja.

Koirat on aika väsyneitä nyt. Fillaroidessa Daami ravaa kuin viimistä päivää..:D Voi tuota nuoruuden intoa..<3 Kyllä se ajan myötä tasottuu, mutta nautitaan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti