lauantai 16. marraskuuta 2013

Kuhan kirjottelen :)

Isänsä on tyttöjä..:)

Daami on niin rauhallinen juoksuineen. Kovinkin tyytyväinen päivässä tehtäviin kolmeen tunnin mittaiseen lenkkiin kun neitonen saa painella vapaana. Olen kuitenkin halunnut järkätä vähän aktiviteettejäkin, jumppaa tasapainotyynyllä, lapa ja lonkkatukijumppaa, kiertoharjoitteet, nenän käyttöharjoitteet pimeällä, toikoilua, luita, ruokaa aktivointileluista.

Perjantaina vastusti hiukan. Olis ollu parempi pysyä neljän seinän sisällä, poissa ihmisten ilmoilta..:) Päiväkotilauma hyökkäs meijän lenkin varrelle, Daami hämäänty niistä. Se on ollut niin mainio jo lasten kanssa, mutta luultavimmin tuommonen möykkäävä, kompuroiva ja kiljuva lauma aiheutti hiukan takapakkia. Jäätiin hiukan etäälle katselemaan lössiä, leikittiin hiukan kepillä, otettiin kontaktia ja palkkasin kun katseli lapsosia. Daami välillä ylireagoi ton jäykkyyden kanssa, relais vaan, sitä koitan opastaa. Illalla sitten vielä kulman takaa tullut pariskunta, nainen säikähti hulluna, pomppas ilmaan ja kiljahti. Daami sai pölärin ja ihmetteli et mikä helkkari se on ja nosti äläkän. Pyysin Daamin lähelle ja lopettamana räykkyämisen, harmi vaan kun neiti todennäkösesti sai palkan kun sai häädettyä ihmetykset kulman taakse. Tylsäää, vaikka kaikkensa yrittää niin ei pysty millään kontrolloimaan ympäristöä ja sen reaktioita. Daamin kanssa kun pitää olla määrätietonen ja vakaa, harmi kun kaikki ihmiset ei sellaisia ole..:D

Lauantaina piipahdettiin aamulenkin yhteydessä kaupungin poikki. Reipas se on, joitakin lapsia katsoi pitkään, joidenkin luokse veti remmi tiukalla. Selkeesti huomioi niitä, haluais muttei oikein osaa tulkita. Muutamia tuijottavia ja kumartuvia ihmisiä, tosi hyvin toimi koira, anto olla.
Päivälenkiksi tokoiltiin tuossa lähikentällä, jossa aina paljon liikettä. Turha mennä treenailemaan mihkään perämetsään kun keskittymisongelmia ei ole. Tehtiin seuraamista, sivulle tuloa ja niissä palkkauksen vähennystä. Oli sisäistäny juttuja, ja tarjos hienosti. Luoksetulot aika buenot, ei tietoakaan epävarmisteluista tai ohijuoksuista niin kuin viimeksi..:D Muutama asennonvaihto ja siinä apujen vähennystä. Lopuksi vielä oivalluksia maahanmenoon, niin, että itse seison. Oli aika haastis..:) Koira olis halunnu tarjota sivulle tuloa tai istumista, maahanmeno vaikutti mutasella kentällä vähän öklöltä. Saatiin oivallus aika nopeaa kun otettiin lelu käyttöön. Superduupperi<3 Saatiin hiukan treenattua lelusta irrottamistakin, se on niin tylsää treenata..:D
Loppulenkiksi vielä kiertoharjotteita lipputangoilla. Uutta vaihdetta silmään kun ohjaukset alkaa tulla tutuiksi niin vauhti nousee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti