perjantai 1. marraskuuta 2013

Torstaita


Parasta kahviseuraa, vaikka Diiva vaikuttaakin kovin tylsistyneeltä mun juttuihin :D

Torstaina aamulla kävästiin pika pikaa kentällä treenaamassa puomin etupalkkaa. Yritys kova häivyttää palkkaa ja tuntuu olevan aika tiukassa. Piilotin puskaan, ruohikkoon ja muutaman kerran heitin. Heittopalkka on pelottava, pelkään aina heittäväni sillon kun se katsoo mua, ja aika usein niin vissiin tapahtu. Samaa siirrettii Aalle, muutama toisto. Aika jees, toivotaan, että toistojen ja oikea-aikasten palkkojen ansiosta saatais fokus pysymään edessä, voi olla vähän niin ja näin..:D
Muutma toisto oikealla renkaalla ja aamulenkki.

Daami toisessa kyläpaikassa jossa vallattiin heti sohvat
Torstai illalla suunnattiin Daamin kanssa näyttelytreeneihin. Paikka on sen verran outo, että tekee pennulle ihan hyvää vaan käydä moisessa paikassa, plus että paljon koiria, ääntä ja kaikua myös siellä. Lattia on liukas, ja alta ontto, monet koirat pelkää mutta Daami on alusta varma eikä mitään epäilyjä liikkua siellä. Juoksua ei olle harjoteltu, opetan senkin etupalkoilla, niin, ettei mua toljoteta kun juostaan.  Daami oli kovin etevä vapaan seisotuksen kanssa, samoin kopeloinnin ja liikkumisen suhteen. Pyreneittenmastiffi aiheutti hiukan haukahduksia mutta siihenkin sain siedätettyä vaikka piti vähän pitääkkin puoliani..xD Mitään kovin erikoista koulutusta siellä ei saanut, tehtiin ne perus jutut; isossa ringissä juoksua, seisotusta, kopeloinnit (edestakas juoksu ja kolmio) ja vielä loppurinki. Mulle ei niin väliä kun tiedän mitä treenaan, miten treenaan ja mitä haluan yksilövuorolla tehtävän.

Diiva 4kk vanhana, aivan ihana<3
Näyttelytreenien jälkeen mentiin vielä tädin luokse kylään. Kissoihin Daami suhtautu hienosti ja paikkaan. Kun perheen muuta porukkaa tuli rauhallisen oleilun jälkeen kotiin, aiheutti se alun vahtihaukun, mutta haistelemaan vaikka menikin äänekkäästi häntä vipatti niin maan perkuleesti <3 Hassu ötö. Hiukan murkkuikämäistä epäröintiä vaikka kovin hyväntahtoinen onkin.

Bat ja Mat matkustaa junassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti