lauantai 2. marraskuuta 2013

Perjantaina kyläiltiin Daamin kanssa kahdessa paikassa ja nähtiin uusia ihmisiä, vanhoja tuttuja, uusia koiria ja lapsia. Daami käyttäyty kovin nätisti ja mallikkaasti molemmissa kyläpaikoissa ja häntä vispaten treffas uusia ihmisiä. Lasten kanssa oli aika hienosti. Lapset näytti kaikenlaisia hullunmerkkej' jotka voi olla vähän teini-ikäsestä koiratypystä olla vähän ihmeellisiä. Maassa makaamiset , kasvot peitettynä murinan ja itkun ja piipityksen kera ei tuntunu missään. Katseli pää vinossa ja meni häntävipattaen luokse. Kellahti selälleenkin lasten rapsutettavaksi. Puolivuotias muuttu ihmeeliseksi siinä vaiheessa kun aloin vaihtaa sille vaippaa ja yöpukua..:D Pylly paljaana vauva näytti Daamista kovin erilaiselta, ja tuoksu..:D Hienosti ihmetyksistä huolimatta meni kaikkea tutkimaan, myös ihmetyttäviä tavaroita. Lapset vielä kiusas pelottavalla koirapehmolelulla Daamia liikauttelemalla sitä, mutta Daami otti vaan säpsyn taaksepäin ja meni tutkimaan. Altistukset ja ärsykkeet on tehny hyvää neidille. Super super.

Lauantaina kävästiin aamulla ottamassa muutama toisto puomin etupalkan häivytystä, muutama toisto etupalkalla. Huoh, tuntu että palkkasin aina väärällä hetkellä ja paikoin kyllä jäi ihmettelemäänkin mihin jäin taakse kun etupalkka ei ollu vetämässä vaan mun kädessä.. Jos jollain on tähän jotain hyvää vinkkiä niin otetaan vastaan. Diiva teki keinulla sivuirtoamista ja heti ekalla toistolla pyssäs keinulle, yleensä pomppaa pois, sillä meidän keinu lyö aika korkeelle asti takasin, Diivalla oli pitelemistä sitä alhaa.  Muilla kontakteilla vähän poispäinkäännöstä ja layerointeja. Aika superit oli.

Lauantaina päivemmällä mentiin vielä kentälle esteitä siirtämään koppiin talviteloille. Daami oli mukana seuraamassa häsäämistä ja Diiva odotteli autossa. Tehtiin pieni pentutreeni, hyppy-putki-hyppy suora oli, sillä muut pennut oli tosi nuoria. Daami teki edestakasin ekaksi tiukalla käännöksellä päätyhypyn ja toisella kertaa takaakiertona ja molemmat aika täydellisiä ja vauhti hieno. Ei olla juuri lujan vauhdin käännöksiä treenattu radan osana, muttei näköjään tarvikkaan kun on opiskellut salaa..:D

Daa on nyt treenannu aika paljon puomilla tylsää etupalkan hävitystä ja estesuorituksia. Seuraavaksi pidetään muutaman viikon treeneissä lähinnä ratatreeniä, hauskaa ja vauhdikasta ja puomia osana rataa niin, että apuohjaaja palkkaa puomin jälkeen yhden esteen suorituksesta (vaikea selittää mutta sillä lailla, että suorittaa 2on2offin jälkeen vielä yhden esteen ja palkka sen takaa. Jätetään nyt hiukan tylsä esteiden hinkkailu vähäksi aikaa tauolle, ainoastaan keppejä saatetaan tehdä kun loppuviikosta Joensuuhun taas suunnataan.

Lauantain pentutreenien jälkeen lähdettiin metsälenkille. Koirilla oli virtaa ja vaikuttivat tyytyväisiltä.
Sunnuntaille ei ole mitään ihmeellisempiä suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti