lauantai 23. marraskuuta 2013

Lepposta

Yhden koiran kanssa elämä on vähän onnetonta..:D Ihan kun koiraa ei olis olleskaan. Okei Daami on hiukan eri tapaus, siinä haastetta on ihan riittävästi, välillä voisin antaa puolet muille. Juoksu on nyt rauhottanut neitiä kiitettävästi. Sisällä vetää sikeesti sikeitä, ulkona ja treenatessa täysin oma itsensä. Yks iltalenkki lumi oli sekoittanut neidin pään ja meinas karata kaikkien vastaantulevien koirien luokse...Totesinkin että neitonen oli vissiin seuran tarpeessa.

Ollaan lenkkeilty ja treenailtu pikkusia juttuja. Lähinnä aina yhdistän lenkkeilyyn tms. postin hakuun kaikenlaista pientä aktiviteettiä. Tänään meni toista tuntia kasvitieteellisessä metsässä samoillessa. Halusin selvittää niitä miljoonia lenkkeilyreittejä siellä, ja mentiin vaan vähän sinne sun tänne, ja en aina ihan ollu itsekkään perillä missä mennään..;) Meillä on niin superit lenkkimaastot, etten vaihtais pois.

Eilen Daami pääs mukaan kaverin luokse kun tytöt siellä väsäs karjalanpiirakoita ja jouduin sitten itsekkin näytiksi väsäämään yhden täydellisen version..;) Aloittelijan tuuria. Daami paini 8kk ikäisen setterin kanssa ja neidit oli hyvää pataa. Erittäin mallikelpoista toimintaa Daamilta vieraiden ihmisten ja koiran kanssa. Mitä nyt pikkusen yritti astua toveria, mutta juoksun piikkiin.

Ensviikon loppupuolella suunnataan jo treenaamaan. Kolmeviikkoa tulee täyteen. Lupautusin ohjaamaan kaverin russelia itsenäisyyspäivän kisoissa. Hassua mennä mini1 luokkaan kisaamaan..:D Ei ihan tosissaan mennä, ollaan treenattu 3 kertaa ja ehkä saman verran keretään treenata, ne on koirankin ekat kisat. Kivaa kuitenkin, Helmi on aika tykki, kiva typy. 

Kaikkea muutakin kivaa tiedossa. Oodi-perro tulee jouluksi ja vuodenvaihteeksi hoitoon, helmikuussa lupailin hoitaa kaverin kahta perrosta ja maaliskuussa saan näillä näkymin Diivan pojan Ralphin hoitoon.<3 Supermainiota. Minulle kun toimittaa koiran hoitoon, voi olla ettei sitä takasin enää saa..;) Kivoja koiria, ja meijän tytöt tykkää kavereista.

Me and my lover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti