keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vähän tylsää

Daamin juoksu, ja mulla ei treenikoiraa.
Daamin kanssa on kyllä paljon muuta treenattavaa. Ohjauskuvioitahan se ei osaa mitään, joten ne on nyt treenin alla. Maanantaina oli lepopäivä ja lenkkeiltiin vaan. Tiistaina aamulenkillä muutama perus kiertoharjoite molemmin puolin ja palkaks keppiin kiinni käyminen. Se on aika peto..:D Päivälenkillä jumpattiin hiukan lapatukea ja iltalenkillä opeteltiin sylkkäriä ja poispäinkäännöstä. Toinen puoli on vaikee..:D Mun koirat harvemmin on toispuoleisia mutta Daamille on toinen puoli haastavampi, toki ei olla treenattu mitäänn oikeastaan, joten eiköhän se sillä treenillä saada kuntoutettua. Uskon, että puilla ja tolpilla harjoitellut kuviot on helposti siirrettävissä esteille. Ainakin perus kiertoon (tiukkaan käännökseen) meni 2toistoa ja se oppi sen ja teki itsenäisesti.
Enää pitäis miettiä mitä niitä kaikkia kuvioita on, ja onko niitä mahdollista harjotella kaikkia ilman esteitä kovinkaan hyvin.

Jumppaa pitäis myös tehdä, mutta laiskuus meinaa iskeä..:D Samoin tokoiluja vois taas viritellä, mutta hyvähän sen olis antaa relatakki vaan. Tasapainoile nyt siinä..:)
Daami on ollut erittäin helppo ainoana koirana. Haukkumiset muille on jäänyt ja muutenkin käytös paljon fiksumpaa kun pystyn huomioimaan sen ja sen kommervenkit kokoajan ja puuttumaan riittävän ajoissa. Ainut huono piirre mikä on tullut, on siinä vaiheessa kun päästän remmistä irti niin neiti alkaa mua härkkimään. Normaalisti pinkoo Diivan perään ja sen niskaan kiinni, nyt koittaa mua. Otan koiran remmiin, ja hetki mennäänkin taas kuin löysässä hirressä. Pari kolme kertaa tämän saa tehdä jonka jälkeen neiti tajuaa lähteä matkoihinsa. Kotona yksin oleminen oli täysin vaivatonta. Koira tajus, ettei Diiva ole mukana joten en ole lähtenyt sen kanssa treenaamaan kun neiti jää yksin kotiin. Se on huippu tyyppi, muutamia kommervenkkejä lukuunottamatta.

Daami pääosin lepäilee kotona nyt juoksumasiksissa, hyvä näin. Ikkunasta tiirailu on arjen viihdyke, tekee sitä varmasti paljon kun olen poissa. Sillä on kyllä niin palikat kohdillaan. Kaikki mitä on ihmetelly se menee reippaasti haistamaan, ainoastaan pään asento hiukan laskee. Taisin jo kirjottaakkin esimerkin siitä kun jätesäkki heilu hulluna tuulessa, neiti haukahti reilusti ja sen jäälkeen meni rinta rottingilla pienen kirosanan päästäen suoraan haistamaan, Tännään lenkillä poikettiin kaupunkikävelyllä. Kaupungilla mitkään sadeviitat, rullatuolit, keppikävelijät jne jne. ei aiheuttanu ihmetystä. Ennen kaupunkia postikärry aiheutti pään laskun ja kiersi haistamaan, samoin ihminen joka tuli yllättäen tallista, mustissa vaatteissa ja huppu päässä. Tätä Daami selkeesti katteli pidempään taaksekkin päin mutta unohti pian. Kaikkein isoimpien ja kolisevimpien autojen kohdalla se on menossa kyytiin..:D Samoin katupesuri aiheutti kiinnostusta ja piti mennä ihan harjoja haistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti