lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ei vieläkään kuvia..;)

Kuvia ei siis vielä tässäkään postauksessa, yritän saada niitäkin otettua..;)

Nyt kun ei olla treenailtu aksaa sen kummemmin, ollaan tehty tasapainojuttuja laudalla, harjoteltu pakittamista ja opeteltu olemaan hiljaa kun ovikello soi tai joku saapuu. Mocca on aika ketterä tasapainoilemaan, hiffaa niin älyttömän nopeesti mitä siltä haluan, samoin Daami, jolla kuitenkin välikkä touhu menee häsäämiseksi ja tilanne pitää rauhottaa kun menee jo isojen lihasten puolelle jumpat..:D Diivan kanssa haetaan vielä oikeita menetelmiä mutta lelulla pääsee pitkälle, nami ei niin motivoi keskimmäistä lapsukaista..:)

On ollu aivan ihania päiviä, täydellisiä, etten sanoisi.  Se on selvä, että päivän parhaat hetket on aamulla <3 varsinkin näin keväisin ja kesäisin kun ilma on kauniimpi kuin morsian. Ollaan lenkkeilty paljon, ja Daaminkin lenkkimäärät kasvaa pikkuhiljaa. Daami on muuten tosi lähellä mua ja hakee kontaktia mutta kun havainnoi nopeasti ajavia autoja, niin se on menoa..Olen todella todella järkyttyny tästä sen tavasta. Hitaasti ajavat autot ei kiinnosta mutta kun vauhti nousee 60 niin neidillä iskee jahtausmoodi päälle ja sit mennään eikä meinata, eikä myöskään kuunnella. Todella vaikea tuollaisessa mielentilassa olevaa koiraa saada reagoimaan mihinkään. Eräs iltalenkki oli tilanne taas aika lähellä. Moneen otteeseen lenkin vaiheessa otin syliin kun mentiin hivenen lähellä autotietä, mutta kun en ole yli-ihminen enkä myöskään osaa koiria pitää remmissä (vaikka tuota on pakko), niin neiti ampas. Mieli teki jo pistää silmät kiinni ja lopettaa kutsumiskarjumishuutamis-reaktio. Neiti sai aikamoisen lumipöllytyksen ja olin aika varma, etten siitä enään kaveria saa..;) Hetki kökötettiin autotien vieressä ja kun neiti ei autoihin reagoinut pistettiin juhlat pystyyn. Hanskaa revittiin hullunlailla ja kuritoimenpide unohtu sen sileän tien. Täydellinen pieni<3 Tänään menin lenkille tahallaan vilkasliikenteisen ison tien viereen, aluksi pidin neitiä remmissä ja kun ei reagoinut autoihin mitenkään (jes!) päästin irti. Hetken päästä kuitenkin mopoauto sai neidin vähän kiihdyttämään, ja aluks näytti, ettei reagoi huutokutsuun, mutta heitti uukkarin ja juoksi luokse. Ei edes auto päin juossu vaan hetken matkaa samaan suuntaan auton kanssa.  Kun neiti käänty ja juoksi luo, sai siitä palkaksi lapasen. Sain lenkin aikana useempaan otteeseen palkattua luoksetuloista kun muutamiin otteisiin kuitenkin juoksi autojen innottamana eteenpäin, kielsin ja kutsuin luokse josta huippupalkka. Meillä on ehkä toivoa, mutta tuo jästi ei kyllä millään naksutteluilla ja nameilla tuota lopeta.

Tänään mulla oli vapaapäivä, joten kerettiin tokoilemaankin. Diiva ja Mocca teki ruutua, toimii aika hyvin. Mocan kaukoista yks toisto, eka istumasta seisomaan oli huono kun otti askeleen eteen, mutta tokalla kerralla onnistunut ja siitä vapautus taakse lelulle. Muut asennonvaihdot toimii. Merkki oli Mocalla hiukan unohtunut, josta olin vähän ihmeissäni. Hiukan seuraamista ja Z joka toimi niinkuin kuuluukin. Kyllä kun on alempien luokkien liikkeet kunnossa, ei monia EVL liikkeitä tarvi sen ihmeellisemmin opettaa enää. Diiva teki luoksetuloista yhden maahan ja yhden seiso. Vähän falskit mut hyvin kun ei olla puoleen vuoteen treenattu. Kaukossa oli vähän malttiongelmia, takapalkkaa ei voi käyttää. Hyvin tekee liikkeiden vaihdot, joskus ei malta kuunnella mikä on tulossa, nyt kun on oppinut seisomisen..:) Tarjoaa sitä aika usein. Se on kyllä uskomaton kun jotain oppii kunnolla, niin oppii sen melkeen heti ja tykkää tarjota sitä kun on sen oppinut ilman hämmennystä...:D
Daami teki sivulle tuloa ja seuraamista, hiukan metallia. Hampaitten vaihto ilmeisesti vaikuttaa metalliin, kun vähän sai tehä hommia, että otti suuhun. Neiti esitti, että "en haluu" mutta kun löysin oikean napin, niin ei enää halunnu irrottaa..;)

Daamin haukahteluihin ollen nyt alkanut reagoimaan selvemmin kieltämällä. Huomaa että se kyllä lopettaa kun latelee selkeät säännöt. Meinaa pistää mua ihan kuus nolla..;) Se alko myös egoilemaan taas..:O Moccaa komensi ja PURI..:O Mocca ei sanonu mitään. Daami ei myöskään päästäny Mocca mun luokse, hyökki päin ja komens haukulla. Diivaahan se on laittanu halvalla alusta asti..:) Ihmettelin miks Mocsu ei vaivautunu könittämään neitiä.

Huomenna olen aamun töissä ja iltapäivällä suunnataan agiharkkoihin. Tiistaina olis tarkotus junailla Joensuuhun taas 5viikkoo ennen kun kesäloma alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti