sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Varkauden kisat

Pitkästä aikaa kisaamassa ja oli kyllä hubaa. Harmittaa vain täysin typerät huolimattomuusvirheet.

Diiva ekalla radalla muuten nollana, sujahti vaan oman huolimattoman putkeenohjauksen takia Aalle (putki aan alla). Muuten puhtaasti maaliin, ja tietenkään koira ei tiennyt tehneensä virhettä, suoraan jatkettiin niinkuin mitään ei olis tapahtunu.
Toisella radalla oli molemmat, ja molemmille siitä nolla. Aika tuurilla olin vetäny molempien kanssa vielä saman ajan, joten tuomari käski uusimaan, vaikkei sillä ollut mitään merkitystä..:D Olin just syöny hiukan ja Diivakin sai pikkusen jo raksuja. Moccahan sen voiton vei, kun radan ekana sen kanssa juoksin. Tais joku rima tulla alas kun ei ollut koirakaan ihan parhaimmassa tikissä kun yhtäkkiä repastaan radalle. Onneks koira oli kuitenkin lämpönen. Diiva jäi rääkymään radan reunalle ja kun pääsi itse tositoimiin sujahti heti kolmantena esteenä olleen putken väärään päähän täysin mun seläntakaa..:D Suhteellisen ennenkuulumatonta Diivaa mutta kiva kun tekee omia ratkaisujaan..:D Tais olla hiukan suivaantunut kun menin Mocan kanssa ekaks.
Juokseminen maneesialustalla oli kyllä aikamoista liisteriä, tunsin sen jaloissa..;)
Viimisellä radalla oli taas vain Mocca. Helppo rata, ja tiesin ansapaikan, mutta halusin luottaa koiran lähtevän vetoon ja eihän se lähe. Putkeen tösähti (joka aan alla) mutta jatkettiin taas niinkuin sinne olis kuulunutkin mennä. Loppuun asti yhtä meikän myöhästymistä lukuunottamatta kiitettävää kivaa menoa.

Koirat oli aika intsinä ja tarkotus olikin itte liikkua ja tehdä rentoa duunia kun ei ole mitään hävittävää tai sen suuremmin voitettavaakaan. Ei vaan pysty aina muistamaan kaikkea radalla, jos onnistuiskin niin nolliahan sieltä rapisis. Tylsää ku tiedostaa paikat muttei vaan jotenkin onnistu sitä ajatusta viemään tekoihin asti. Ehkä ymmärrettävää kun agiradalla yleensä vähintään 1000yhtäaikaa muistettavaa asiaa..:D

Daami oli kaverilla hoidossa. Oli osottanut välkkyydensä sielläkin..:) Ja uusia kokemuksia hänel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti