keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Treeniä ja Diivan fyssari

Koulukiireiden takia treenaamaan ei olla keretty sen suuremmin. Kotona treenattu syviä lihaksia, takapään käyttöä, peruuttamista, ympäri pyörähdyksiä Daamille ja jaloissa pujottelua D&D. Daamille olen opettanut takaa jalkojen väliin tulon ja siihen istumisen.
Kelit on ollu syvältä, aivan liian sumppusia sadepäiviä. Onneks on aamusin ollu aktiivisella päällä ja tehny hyvät lenkit jo aamusta alkaen. Tänään poikettiin koirapuistoon jossa oli vain vuoden vanha husky. Daami ei oikein innostunut leikkimään vaan kiroili päin naamaa..:D Diiva vähän enemmän hömppäs sen kanssa ja Mocca näytti kaapinpaikan, josta nuori neiti ei näyttänyt ottavan hirveesti nokkiinsa. En kyllä koskaan juurikaan käy koirapuistoissa mutta olen ajatellu että Daamin kans vois sillontällön käydä että näkee erilaisia uusia koiria.

Diiva jäi tämän päivän treeneistä pois koska päivällä kävi fyssari käsittelemässä neidin. Jonkun verran oli jumeja joita arasteli. Tämä johtunee pentuiluista ja Daamin kanssa riekkumisesta. Eturinta oli jumissa selkeimmin, muuten ei mitään erityisen vakavaa. Hivenen oikean kyljen takaosaa ja vasemman puolen etulapaa ja säkää muodostava/tukeva lihas joka kiinnittyy selkään (hirveen hyvin kuvailtu kun tiedän ihan hulluna näistä..;) joo, pitäis ehkä hiukan opiskella jotain näistä). Etuosan kulmaukset sais olla paremmat, eli rintaa sais olla hiukan enemmän, muttei ihan näyttelypossuuteen asti. Mocca oli aika varma että häntä tultiin hoitamaan ja parkkeeras aika hyvin heti fyssarin syliin, samoin Daami oli innoissaan. Diiva säntäs lelukorille hakemaan pallon..:D Persoonia. Mocca tuhisi ja kyttäs koko hoidon ja yritti välillä tulla tyrkyttämään itseään hoidettavaksi. Reilun kolmen viikon päästä sitten uus hoitokerta ja molemmat pääsee käsittelyn alle. Se taitaakin sitten olla viiminen ennen kun häippästään Joensuusta. Turunsuunnalla on kovin pitkät jonot, enkä montaa hyvää tiedäkkään. Piiran ajat joita koitin varata tammikuussa meni jonnekkin elokuun puolelle..:O

Illan treeneihin lähti siis mukaan vain koviskaksikko, Mocca ja Daami. Kyllä voi ihminen tarvita pitkää pinnaa tuon pennun kanssa..:D Mulle saa siis lähettää niitä pinnoja. Se loputon kiskominen alko käymään jo käden päälle. Kaikkien roskien syöminen ulkoa ilman, että kiellolla on mitään vaikutusta, ketuttaa. Autojen ja nyt myös juoksevien ihmisten jahtaaminen on syvältä. Treeneissä pomppiminen naaman korkeudelle niin, että pelkään sen mätkähtävän maahan ja loukkaavan, enkä kyllä usko, että sen kontit tulee koskaan kovin priimaa näyttämään, sen verran tota pomppuhyppyloikkaa on esitelty ihan naperosta asti.

Mahoton mukula. Kaivoin treenirepun jo tuntia ennen harkkoja odottamaan, niin Daami makas koko sen ajan repun, remmien ja bottien vieressä että koska lähdetään..:D Miten tuo pirppu voi jo ymmärtää yhteyden,  vaikka eihän se mikään tyhmä ole. Diiva olis ollu niiin lähdössä mukaan mutta jäi parantelemaan itseään verkkoloimi niskassa kotiin.

Mocca treenas:
-Putki-A erottelu
-Rohkeeta liikkumista takaakiertoihin törkkäämisen jälkeen
-Persjättöä (ennen keppeä, keppejen jälkeen, aan jälkeen, muurin jälkeen)
-Kontaktilla eteenmenoa
-Tiukkaa kääntöä okserille

Putki-A erottelussa tehtiin riskiohjauksia joissa tarkotuksena päästä nopeesti ite jatkamaan ja luottaa koiraan. Ei yhtään virhettä. Takaakiertoihin sama, nopea ohjaus ja heti itse liikun ja luotan koiraan. Persjätöt ei aina wörki mulla ja muutaman kerran olinkin avuttoman myöhässä. Mocalla helposti valuu näissä persjätöissä se oma liike ellei ole tiukkana.Kepit maltto pujotella hienosti vaikka persjätätin. Okserin rakens hienosti eikä pudotellu kertaakaan.
Tehtiin eri korkeuksissa olevia hyppyjä, ihan matalalla ja medien tapissa plus vinoja rimoja. Hyvin luki korkeutta ja paukutti aika hyvällä vauhdilla.

Daami treenas:
-Pussia
-Vinohyppyä
-Mutkaputkesta hypylle jossa haasteena pitkä välimatka putken ja hypyn välillä.

Daamin kanssa sai taas nauraa ja nauttia <3 Se on mahoton. Pussi meni loppujen lopuksi täysin umpena, vaikka aluks veti mua nenästä ja kävi naukkaamassa lelun pussista ja säntäs pakoon..:D  Vinohyppy oli haastava. Taitaa tukka jo haitata kun ei meinannu tajuta missä se palkka odotti, okei, oma liike hämäs sitä vinon hypyn lisäksi. Heti kun päästi sen ja jäi ite taakse teki täydellisesti. Tässä siis lähes täysin vino hyppy jonka jälkeen suoraan edestäö hyppy. Pitkä välimatka hypylle ei oikein pelittäny..:D Ohi mentiin niin, että paukkus ja joutu tekee pienen kunniakierroksen ennen kun vauhti himmas niin, että maltto lelulle stoppaa..:D Kohta kiroon tätä kun se vauhti kiihtyy ja neiti vaan ohittaa tiukoissa paikoissa olevat hypyt. Pitää palkata enemmän hyppyjen lukemista.

Diiva oli loukkis ku tultiin kotiin..:D  Tai sit se oli vaan raukeena botteillu himassa..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti