torstai 11. huhtikuuta 2013

Hemma bäst

"Anna mulle!" "Een anna!"
Jauh, aika jees olla himassa, samoin tuumaa koiratkin, etenkin Diiva. Junamatka suju oikein lepposasti, ja mitä muuta nyt voikaa odottaa kun nuo on niin kultasia ja käyttäytyy hyvin. Kotona Diiva levittikin ekaks lelukorin ja onnessaan tuhutti.

Voi näitä rakkaita
Treeneihin päästiin eilen jo. Koirat oli aika iskussa kun pääs omalle hallille, ja kyllä ralliteltiinkin. Rata oli hauska ja haastava, aika erikoinenkin. Mocca tykitti täysii, mini hypyillä mutta oli kuulolla. Diiva pisteli ihan kuin viimistä päivää, oli niin häikkäreissä kun tultiin hallille, niin ihana ettei mitään rajaa. Vitsi toisen onnea <3 Diiva on myös tosi taitava tekijä, ja vauhtia hurjasti kun pääs päästelemään sitten 5kuukauden tauon jälkeen. Hää on kyl kaiken onnen ansainnu <3 Daimleri (eli Daami) oli sit kans ihan häikkäreissä..:D Tehtiin hyppy-mutkaputki-hyppy. Täysiii mentiin! Muutamia siivekkeiden ohituksia tuli kun vauhti ylty, oli helpompi kiertää laajaa kaarta ku sujahtaa siivekkeiden välistä. Neidille jäi hampaankoloon kun ei päässyt sen enempää rallattelemaan.

Tänään ollaan nautittu pitkistä lenkeistä ja vähän vähemmän nautittu Daamin hurjuudesta. Se oikeesti on ihan eri moodissa täällä kotona kuin muualla..:D Osaa täällä olla ihan hullu ja ärsyttää..;) Illalla tehtiin jumpat vaihteeks tasapainotyynyllä.

Kuiskuttelua ystävän korvaan <3
Sunnuntaina olis tarkotus rallatella muutamat startit Varkauden kisoissa. Mietin vielä pitäiskö kävästä huomenna hallilla. Jos treenais Daamilla siivekkeen kiertoa uutena juttuna, jos vähän rauhottais sitä kun menee sunnuntaina hoitoon meidän kisailujen ajaksi. Olis kyllä hyvä ottaa sitä mukaan, mutta mun hermo ei kestä sitä jos pitää keskittyy johonki muuhunkin ku MINÄMINÄMINÄÄÄÄn..:D Daami on vähän päässy jo suurimmista pöhkäilyistä eroon, vielä kuitenkin sosiaalistamishommia pitäis kehitellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti