tiistai 9. huhtikuuta 2013

Loppuloman touhut

Sunnuntaina käytiin aksaamassa töitten jälkeen. Mocca ja Diiva treenas sylkkäriä ja poispäinkäännöstä, aika pahojakin paikkoja mutta esim Mocca oli tosi kuulolla vaikka ahdasta oli, Diiva on aina kuulolla.
Daami treenas pussia, nyt niin, että pussi oli lähes täysin alhaalla, kolme toistoa sitä. Putki-hyppy-hyppy suoraa  niin, että juoksin rinnan, pallo sekä maalissa, apuohjaajalta, että multa.  Kun pallo maalissa, fokus hyvin sinne minne kuuluukin, kun pallo apuohjaajalta koira tuli hyppyjen välissä muhun kiinni, ei tajua, että joku muu voi viskaa sen lelun ku minä ja kun viskasin itse pallon, sain hyvin oikeaan aikaan heitettyä ja koira ei vilkassutkaan muhun päin vaan posotti hypylle. Johtuko sitten siitä, että ohjasin neidin vahvemmalta puolelta vai, että palkka lähti oikeaan aikaan, ettei kerennyt ajattelemaankaan hyökkäävänsä mun kimppuun.

Maanantaina jälleen kiirepäivä. Piti hoitaa töitten jälkeen asioita, käydä parturissa ja suunnatta treffaamaan Daamin veljeä Piinaa. Sisarukset sai hauskat leikit aikaseksi. Oli kiva treffata.

Tänään suunnataan takasin Joensuuhun koko poppoo. Mielenkiinnolla (lue ahdistaaaa) odotan miten reissu sujuu. Tiedän kyllä että kaikki osaa reissata mutta kolme koiraa tuntuu aika isolta määrältä..;) Jos laukkua ei tarvis raahata ni eihän täs olis mitään ongelmaa..Pitänee siis ostaa auto..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti