perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pika-agi-treeni

Isot treenas hiukan ihmisnuolta, takaaleikkausta niin että painan päälle, kontakteja ja vinoja hyppyjä joihin tullaan kovalla vauhdilla ja mitä en sen koommin voi jäädä rakentamaan vaan pienillä ohjauksilla saan koiran suorittamaan oikein ja itsenäisesti, vähän kauempaa + kova vauhti.
Diiva ei meinannu pysyy lähdössä eikä kontakteilla, muuten ei mitään kovin haasteellista.
Daami teki hyppyjä, kun lukee niitä vähän huonommin kuin esim putkia. Tein niin, että lelupalkka odotti ja niin, että pallo lensi mun kädestä. Kun pallo mun kädessä,ei yhtään tsiikaillu mua vaan fokus oli eteenpäin, tosi jees. Putkia tehtiin myös, pimeetä mutkaa ja puomin alla olevaa, se lukee ja lähtee kyllä niihin hyvin. Se on kauhee hösöttäjä sillon kun ei tehä mitään, tai saa lelun palkaks. Rallittelis niin kauan kun vaan antais, ja tekee samalla putkia ja vähän siivekkeitä oman mielen mukaan. Hän itsekseen jo harjotteli kääntyilyäkin siivekkeillä...:D Hauskan näköstä oli.

Ilmotin isot Varkauden agikisoihinkin. Saas nähä kui käy..:D Ei olla syksyllä ja talvella kisattu yhtään motivaation puutteen, kyytiongelmien, pennutusten ja pentujuttujen takia. Kevät kun tulee, jos pääsis vähän enemmän starttailemaan. Katsotaan miten paljon aktivoidutaan, tai miten paljon edes pystyy kisaamaan töiltä, kun viikonlopuista ei vielä tiedä millon olen töissä ja millon vapaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti