tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aksatreeniä

Maanantaina vapaapäivän kunniaksi treenailtiin koko sakin kanssa aksaa. Hiukan niistoharkkaa ja vähän muita erikoisuuksia. Niistot tuntuu niin paljon letkeemmiltä ja helpommilta Diivan kanssa kuin Mocan, kai mä pelkään et Mocan kaaret valahtaa. Kontakteille nousua tiukasta kulmasta harjoteltiin myös ja Diivalle riittää ihan pieni vekkaus ja vahva oma liike kun Mocalle pitää vekkaa ja ottaa vähän puolivalssilla ja lähettää kiipeämään. Myös muita vaikeita kontakteille nousuja treenattiin.
Daami teki pussia ekaa kertaa. Treenattiin saalistuspalkalla, eli lelu narun päässä ja vedettiin läpi. Neiti ei ollut moksiskaan vaikka pussi aika pian kosketti jo neitiä. Se on hassu ja vähän vaikeekin kun sitä kiinnostaa välillä esteet enemmän kun palkkaamassa oleva vieras ihminen..:D Oli vähän haaste saada palkattua kun posotti vaan esteille. Ei oikeen hokaa jos vieras ihminen on palkkaamassa, esim pallo kädessä jota pentu ei näe. Lähtee mihin sattuu tekemään putkia ja siivekkeitä..:D Parhaiten menee kun näkee missä palkka on ja tietää minne mennään. Omaa liikettä kun ei vieläkään paljon kestä, pikkuhiljaa totutetaan vainvihkaa siihen, että pingon mukana.

Huomenna olis tarkotus hiukan tokoilla kun pääsen töistä ja torstaina ryhmätreeneihin harkkaamaan aksaa. Pentu pääsee mukaan treenaamaan häiriössä, mikä ei ole kyllä edes ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti