torstai 30. toukokuuta 2013

Bat ja Mat
Huomasinkin, että blogi näyttää päivittävän väärän päivän otsikkoon; viimisin päivitys on tehty sunnuntaina mutta näyttää, että olisin sen rustannut lauantaina.
Sunnuntaina kuitenkin lenkkeiltiin helteisessä metsässä perroporukalla. Kuuma oli ja koirat aika löysiä myös. Diiva ja Daami meni kaikkiin mutalammikoihin plutaamaan, joka on aika uus piirre Diivassa, Daami on aina kävelly vesilammikot ja kuraojat. Hauskan näkönen kun pentu välillä huomaa jonkun kuraojan ja painaa sinne täysillä, joskus ovat niin syviä, että joutuu uimaan, tämä ei kyllä pikkusta paljon hätkäytä. Sunnuntaina käytiin myös moikkaamassa kaverin uus perropentu ja Daami sai samalla lapsisiedätystä. Luulen, että on ohimenevää, mutta hyvä on silti saada kontakteja muksuihin.
Puutarhurin pyllistys

Tiistaina olikin jälleen kuuma päivä. Daami taas räpiköi mutalammikoissa aamulenkillä jonka jälkeen vietiinkin ne uimaan mereen. Isot tytöt oli ihan kahoja ja uskaltautu Daamikin lelun perässä uimaan, mutta kääntyi samantien kun ei jalat enää ylettäny pohjaan, pikkuhiljaa. Lelun se yritti kyllä ryövätä Mocalta ja Diivalta jotka kävi niitä noutamassa. Uinnin jälkeen mentiin leikkipuiston taakse isoille nurmikentille kuivaamaan turkkeja. Daami pöhis hiukan lasten ääniä ja koitti jahtailla autoja, oikeen pöllöllö päällä uinnin jälkeen. Ralliakin painoivat ihan sydämen kyllyydestä. Tehtiin vielä kotipihalla pienet agitreenit. Pihalla on nyt kontaktitraineri, penturengas, irtokepit jotka saa siis myös kujakepeiksi Daamille ja putkia useampi. Siivekkeitäkin on mutta niitä pitänee vähän modifioida, puu käy hyvin kiertokohteesta.
Tiistai illalla vielä suunnattiin kentälle Daamin pentukouluun ja tyttöjen agitreeniin. Daami oli pätevä kun oli hiukan viety mehuja päivän touhuilla. Meillä nameina kananpaloja jotka maistu niin Daamille ja muutaman metsästyskoirankin sai niillä kiinnostumaan omistajastaan. Heilläkin ensikerralla varmaan jotain paremmin motivoivia nameja mukana. Tehtiin pujottelua toisten koirien lomassa niin, että koira vapaana, asennon vaihtoja, putkea ja kahta hyppyä, hiukan lihashuoltoa yms. Kilpailevien agitreeneissä tehtiin tyttöjen kanssa pikatreeni jossa mm. Vauhdikasta pimeetä putkea, keppien sivuirtoamisia, takaakierto keilausta jne. Lämpiminä päivinä en paljon treenaa koiria, ja meillä nyt useampi kisa tiedossa joten treenit ihan minimissä.

Liitoloikka
Kieli keskellä suuta
Tänään suunnataan iltakisoihin Tampereelle Diivan ja Mocan kanssa. Perjantai on lepopäivä. Lauantaina Salon kisat ja sunnuntaina olin ilmottanu Diivan yhdelle startille Saloon sillä kaverin piti kisata mineissä ja alunperin medien hyppärin piti olla medien eka rata heti minien jälkeen. No tuomarin muutoksen takia se hyppäri on nyt viimisenä ja kaverikaan ei kisaa mineissä koiran sairastumisen vuoksi. Alunperin ajattelin sunnuntain skipata kokonaan sillä maanantaina kisataan vielä Raumalla. Sen jälkeen kisoja onkin vähän vähemmän.
Tassusta kissalle, niinkuin kisuki aina tekee

Kisun härnäystä leikkimään
Daami taluttaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti