torstai 9. toukokuuta 2013

Viikon touhut: Keskiviikko


KESKIVIIKKO 8.5

Aamulla meikäläistä taas väsytti kiitettävästi. Oli sovittu ruokatreffit yliopistolle joten aamulenkiks tehtiins emmonen 45minsaa. Daami ärsytys pelkää noita jauhosammuttimen kokosia muksuja ja lenkillä ottikin pakkiaskeleita kun ohitettiin tarhaporukka, harmittavaa. Pakko koittaa hakeutua moisiin tilanteisiin. Pitänee lähteä leikkipuiston penkille istuskelemaan Daamin kanssa, toivottavasti ihmiset ei ihmettele..:D Muuten aika kivasti, pöhisee ihmeellisille ihmisille jotka haravoi tai kökkii jossain yllättävissä paikoissa,  neiti kyllä haluaa juosta niiden luokse, mutta muut ihmiset tuskin arvostaa Daamin huomiota.

Päivälenkiksi Daami pääs kaupungille ihmettelemään menoa kun lähdettiin kaverin kanssa jätskille. Mittari näytti +15 ja hullun lämmin olikin. Miten tuommonen lämpö voi tuntua nyt niiiiin kuumalta mutta kesällä se tuntuu kylmältä. Daami osaa käyttäytyä kaupungissa hienosti, kaikkien ihmisten luokse menis. Yhtä nuorta likkaa pelästy joka tuli kauppakeskuksesta yllättäen haroen näkyvästi tukkaansa. Takaapäin päästin Daamin haistamaan tyyppiä salaa..;) eikä ollu peloissaan kyllä, ensi sätky vain. Isot tytöt pääs mukaan kauppareissulle. Pysähtyessäni poimimaan Diivan tuotoksia joku rollaattoria ulkoiluttava mieshenkilö koki tarvetta pysähtyä sanomaan ettei koiria saa kaupungissa pitää irti.. IHAN TOSI? :D Olen todella ihmeissämi mitä varten jonku tarvitsee moisesta mainita sillä koiristani ei ollut hänelle pienintäkään harmia, eikä kenellekkään muullekkaan, pitää vaan päästä vinkumaan jostain. Haluan aina ärsyttää moisia mäkättäjiä ja olen niinkun en kuuliskaan mitä sanoo, tämä saa heidät ärsyyntymään ja toistamaan sanomansa. Ei mulla kyllä kuulossa mitään vikaa ole.

Illalla vielä suunnattiin ryhmätreeneihin. Treenit oli nopeat meidän osalta sillä viime viikonlopun kisat+koulutus, maanantain tokot ja tiistain agit painavat varmaan vielä tossuissa kun ei ole oikein lepopäiviä ollut. Kun näin paljon kertyy treenejä, pitää pitää ne lyhyinä ja kivoina. Fillaroitiin hallille rauhaksiin ja isot tytöt nosti pupun taas matkalla ja lähti perään. Odottelin niitä sitten kiinni hetken. Ihme ettei ole vielä niille hulluille mitään sattunu kun vilkasliikenteinen tie meni molemmin puolin. Itse tyydyn vaan pistämään silmät kiinni ja toivomaan ettei mitään tapahdu ja odottamaan että tytöt tulee takas. Diiva tulee nopeesti, Mocca haistelee kauemmin perään. Koskakohan sitä oppis pitämään kiinni? Tuntuu vaan niin eläinrääkkäykseltä pitää jossain metrisen narun nokassa, ei se ole koiran elämää. Koiran elämää on olla koira, ja kirmata pupujen perässä, mutta toki mieluusti turvallisessa metsäympäristössä ei cityssä..:D

Olin todella tyytyväinen isojen tyttöjen tiukanpaikan käännöksiin, kunvaan kisoissakin luottais omaan ohjaukseen ja koirien osaamiseen. Kontaktit oli hyvät ja Diivalla paremmat, todella reippaat. Käännökset todella hyviä molemmilla. Laitoin hyppyjä kaikkiin korkeuksiin, maan tasalta ihan medi korkeuksiin, vähän vinoon, vähän minikorkeuksiin. Hienot tiukat kääntärit tuli matalille hypyille ja hypyille joilla ei ollut ollenkaan korkeutta. Tehtiin molempien kanssa vielä loppuun niiiiiin vauhdikas loppukiekaus, että siinä oli sitä jotain agilityn huumaa. Mocca paukutti raivolla ja Diiva niin vauhdilla että putkesta tuli ulos ihan vinossa...:D Todella asennetta.

Daami oli maltillinen. Selkeesti kaikki touhuilu painaa pikkusta. Olenkohan touhunnu liikaa sen kanssa. Ennen treenejäkin haki hyvää nukkumapaikkaa, kun normaalisti on ihan kärppänä lähdössä. Tehtiin kerran pussia, yks käännössiiveke, muutama toisto hyppykaarta ja JEE, ei yhtään siivekettä ohi. Lelu ei ollut odottamassa ja silti luki rataa.

Sitten vielä loppuverkaksi fillarointi himaan ja sapuskaa koirille. Tällä hetkellä meillä isot koirat auttaa Daamia noiden Royal Caninin 15kg Junioriruokien tuhoamisessa..:) Diivalla lisäksi Arthrofleks nivelravinne kuuri vaivojen ehkäisemiseksi (en antais ittelleni anteeks jos näille tulis jotain oireita ja jotain olis voinu tehdä vaivojen ennaltaehkäisyksi, pienestä asti kuitenkin treenanneet). Lisäksi Mocca ja Diiva kokeilee Care4pets omegaoilia ja Daami Nutrolin pentuöljyllä. Mocca ja Diiva söi Royal Caninin Body Conditionia, jota varmaan jatkossakin syödään. Daamilla vielä mumerolassa toinen Juniorisäkki jonka syötän vielä pois ja siirrän Daaminkin aikuisten ruokaan. Meillä Royali on toiminut hyvin, Daamikin kasvanut tasasesti, ei liian nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti