lauantai 11. toukokuuta 2013

Viikon touhut: Perjantai


PERJANTAI 10.5

Aamulla taas emäntää laiskotti ja nukuin pitkään. Aamulenkiks puolen tunnin lenkki (jälleen vapaana). Koirat ei kyllä ollu erityisen energisiä, Moccaaki sai taas perässä välillä odotella. Didiki pysytteli aika lähellä eikä roudannu keppejä ja muuta. Ainoastaan Daami höynäs hiukan Diivaa leikkimään. Tällä viikolla lenkkeilyt jääny selkeesti vähemmälle kun ollaan hallilla käyty ja treenattu. Toki aina noi Daamin sosiaalistamisreissut vie lenkkiaikaa kun silloin otan vaan Daamin mukaan ja isot joutuu lenkittämään erikseen, ja hirvee innostus ei ole 2h lenkkiä enää heittää..:D Daami on kyllä aina aika nokko noiden kaupunkireissujen jälkeen, niin paljon nähtävää ja remmissä köpöttelyä.

12-14 aikoihin fyssari tuli kotikäynnille ja hieroi Mocan ja Diivan. Mitään huolestuttavaa ei löytynyt, Diivan rintalihasjumikin oli poissa. Mocalla selkeesti "heikko" kohta alaselässä, jota vähän aristi, Diivalla ei aristuksia mutta koitettiin löytää syytä silloin tällöin tapahtuvalla takajalan kevennykselle. Joskus Daamin kanssa leikkimisen jälkeen neiti on vingahtanu ja pitäy takakonttia ylhäällä, varmaan hammas osunu hermoon kun tuo piraja roikkuu sen takajaloissa hampailla. Joku vielä varmaan vaivaa takajalkaa, samaa vaivaa mikä silloin oli pahimmillaan astutusten jälkeen. Daami pääs pieneen totutteluun myös, mitään ihmietä ei neidin kropasta löytynyt, tämmönen pieni välitsekkaus.  Tänään ja huomenna ollaan ihan kevyillä lenkeillä, sunnuntaina tarkotus olis suunnata treenihallilla ja maanantai/tiistai/keskiviikko menee omaa paikkailua ja kesämuuttoa hoitaessa. Keskiviikkona olis tarkotus pakata kamat ja sakki autoon ja lähteä landelle kesänviettoon. Oih, olen jo niin onnellinen koirien puolesta jotka saa viettää aikaa aidatulla isolla pihalla niin paljon kuin tykkää. Toivotaan ettei omat työt paljon haittais harrastuksia.

Päivälenkki about 16,00 pintaan. Käytiin rauhallinen kävelylenkki Linnunlahdella. Isot oli aika seesteisiä jonka ansiosta pystyin pitämään lenkin suht lyhkäsenä fyssarikäynnin jälkeen, toki kelikin oli surkea. Tuotiin isot koirat kotiin ja lähdettiin vielä Daamin kanssa kiertämään muutama leikkipuisto josko olis lapsia näkyvissä. Aika heikosti oli joten tutustuttiin hiukan kaupungin juttuihin ja tehtiin takaakiertotreeni häiriössä, leikittiin lelulla kaupunkipuistossa. Kotiinpäin tullessa yksi lapsi oli puistossa ja mentiin Daamin kanssa sinne istuskelee. Selkeesti heti haukahtelu alko kun näki lapsen ja kuuli. Puffahtelu jatku vielä kun istuskeltiin, palkkasin aina kun katso lasta eikä haukkunu (aika vähän onnistuneita). Kun lapsi laski liukumäestä ja lähti juoksemaan palkkasin repimislelulla. Lapsi jatko juoksentelua ja Daami selkeesti seuras sitä mutta repi kunnolla, ei halunnu irrottaa mutta hiukan pääs menemään penkin alle ja jalkojen taakse josta katseli lasta samalla kun kisko lelua. Argh, hiukan ahistaa koko touhu. Uskon ja toivon että on vaan mörköilyä ettei ole pysyvämpi "ominaisuus". En usko että koira leikkipuistossa kauheen odotettu vieras, varsinkaan omistajan kanssa jolla ei lapsia ja joka komentaa koiraa ja leikittää..;)

Iltalenkki sateisessa kelissä. Voi voi, nuo kuivat kelit oli jo niin kivoja, ei tarvinu joka lenkki pestä koiria mahaa myöten. Noin puolentunnin käppäily. Isot koirat oli jo vähän innokkaampia lenkkeilijöitä, ei enää niin letkeissä tunnelmissa kun hieronnan jälkeen. Yks pupujussikin ajettiin, mutta nopeesti tulivat takasin. Valkoiset jauhokasat koirapuiston ympäri kiertävän hiekkatien varressa alko epäilyttää todella.  Ovat vasta ilmaantuneet sinne. Koirat eivät onneks olleet kiinnostuneita niistä.

Huomenna ei ole tiedossa mitään ohjelmaa. Jos mun tenttiinlukua ei lasketa..;) Daamin kanssa varmaan koitetaan päästä taas lapsia vakoilemaan ja ehkä kävellään markkinoille. Toivottavasti kivemmat kelit kun voidaan jo tehdä pidempiä lenkkejä, rauhallisesti vielä huomennakin, että fyssarin hoidolla jotain tehoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti