sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Viikon touhut: Lauantai


LAUANTAI 11.5


Koko päivä meni vähnän plörinäksi kun perjantaina tuli vähän valvottua ja heräsin vasta 11.30..:O Heti koirien kanssa 30minuutin lenkille ja kotio aamupalalle yms puuhiin (mm.tenttiin lukuun). Koirat sai ahertaa luiden kanssa.

Kävin vielä toisella lenkillä 14.30-15.30 sillä tarkotus oli lähteä katsomaan Suomen peliä kaupunkiin, enkä tiennyt kuinka kauan reissussa menis. Koirat sai rallatella vapaana. Diiva ja Daami leikki aurauskeppien kanssa. Muutama noutoharjoitus ja repimistreeni tehtiin kovalla kapulalla mutta neidillä ei ollut ongelmaa. Muutama takaakiertokin tehtiin niin että lähetin kiertämään (lelu ei ollutkaan tolpan takana) ja pudotin lelun kun tuli takaakierrosta.

Räkänokat

Iltalenkiksi tehtiin tunnin metsäseikkailu. Keli oli sateinen eikä ristin sielua missään enää 21.00 aikoihin. Daami pääs harjottelemaan kontaktin nokkimisasentoa puuliuskalla joka oli ilmeisesti joku vatsalihaspenkki pururadan vieressä ja ison hallin seinässä olevaa jyrkkää betoniliuskaa vasten. Ihan jees hiffaa, vauhtia vähän liikaa, pylly lentää. Pitää alkaa taas jumppaamaan, on vähän ollut unholassa.

Töks, "näinkö?"
Palkka edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti