maanantai 13. toukokuuta 2013

Viikon touhut: Sunnuntai


SUNNUNTAI 12.5

Jee viikon viimeinen päivä näitä päivä-päivityksiä. Seuraavan kerran kyllä päivittelen vasta ens viikon loppupuolella kun ollaan päästy asettumaan mumerolaan.

Aamulla heti hallille jossa menikin matkojen kera 2h. Aluksi harjoteltiin jonkun aikaa Diivan ja Daamin kanssa Crate Gamesia, tuntu aika hyvältä, hiffasivat heti hiukan hommaa. Odottivat ulkona häkissä myös suhteelisen ihmisiksi kun treenasin vuorotellen. Lopuksi vielä hiukan vaikeutettuna Self Controllia, aika jees, tosi jees. Vielä kun pysyisivät kun mennään koko rataa. Pysyivät jo kun leikin toisen kanssa, heittelin llua, tokoilin Mocan kanssa, tein keinua Mocan kanssa.  Jee jee. Vaan ku pääsis tätä treenaamaan lisää.

Mocca
-Ohjattu nouto: Tosi jees, melkeen oikeilla mitoilla ja kaikki kapulat. Kaks toistoa merkin kautta, sekä oikeen että vasemman nouto. Mocca lähtee tosi jyrkästi ensin käskettyyn suuntaan ja sieltä tsoomaa kapulalle, tosi hyvä, näin vältytään keskimmäisen bongaukselta. Ihanaa!
-Metalli: Tosi jees, Iso kauhee kapula. Otettiin agihypyn kautta. Selkeesti oli nyt parempi ote kun oli iso kapula ja pääs agihyppyä hyppäämään sen kanssa, toi lisäarvoa liikkeelle. Ihanaa!
-Tunnari: Ei ihanaa! Kävi suulla väärillä kapuloilla, toki aluksi nosti vaan oman, mutta aisti kai oman jännityksen ja alko tuomaan väärää ihan pokkana..:OOOOOO Okei meillä ennenki ollu epävarmuutta muttei noin törkeetä. Sit vielä pärähdin, joka ei ole hyvä, ja otin käteen ja heitin pois väärän, ei hyvä. Otettiin niin paljon kapuloita ku löyty ja alko työskentely parantua ku mitä niillä 3kapulalla alussa (yks oma ja kaks väärää). Selkeesti haki, ja yks täydellinen haku, nuuhki vääriä, ei koskenu ja nappas heti oman. Täydellinen. Hiukan jäi harmittamaan epäonnistumiset jotka näkyy varmaan epävarmuutena tulevaisuuden muutamissa treeneissä. Lopussa vielä tein idioottihelpon tunnarin kahdella kapulalla (väärä ja oma). Okei näki minkä vei ja juoksi suoraan sinne, ei juuri nuuhkinu muita. Tämä toisaalta jees, tietää mitä haluan että se tuo, mutta haluan että se haistelee myös tajutakseen että hajulla se valitaan, ja erottaa väärän ja oman.
-Seuraa: Muutama tiukka vasemmalle käännös palkka ja liikkeestä seison palkkaus. Ihan yks toisto vaan ja bueenoa oli.
-AGI: Jyrkkiä keppikulmia niin että minä leikkaan vielä takaa tai juoksen  vasten mihin koiran pitää lähtee pujottelemaan. Moccalle jees, avokulma vähän vaikee.  Keinulle nopeita palkkoja myös.

Diiva
-Crate Gamesia: Tosi jees, vielä piippaa, muttei raivolla repiny itteään häkissä. Selkeesti maltto häkin ovi auki. Tuntuu että kun sulkee sen ni alkaa paine kasaantua. Tehtiin toistoja ovi auki, puolillaan ja kiinni. Pistin Daamin ja Diivan häkit 3m etäisyydelle toisistaan ja vuorotellen kutsuin lelulla leikkimään, ja takas häkkiin. Hyvin malttovat, muutama palautus piti tehä kun neidit ryyki väärällä vuorolla. Erityisen ylpee olen Daamista, joka oli aika maltillinen.
-Keppikulmia: Tosi jees. Hiukan pokka meinas pettää kun tultiin keppien suuntasesti ja Diivan olis pitäny pujotella vastakkaiseen suuntaan mihin minä juoksin kun halusin toiselle puolelle keppejä, meinas alussa tulla pois. Hypyltä tultiin kans kepeille samasta tiukasta kulmasta.
-Keinua: Tosi vauhdikas, jees. Ei vaan meinannu pysyy kontaktilla.

Daami
-Crate Gamesia tällekkin neidille. Välillä meinas huutaa hulluna joka tosi ärsyttävää, mutta aika hyvin harjoitteiden aikana.
-Agi: Daami teki vaan renkaan hahmotustreeniä ja täysii läpi juoksua. Ei teidettu tällä kertaa treenaa Daimin kans muuta. Toi häkkitreeni olis nyt ehdottomasti tärkeintä mitä sen kanssa pitää treenaa.

Päivälenkiks 30minsaa. Mulla oli kauhee inspis pakata kamoja, joten sillon pitää hyödyntää sitä inspistä..;)

Iltalenkiks 45minsaa. Olenpa ollut laiska...:D Huomaa kun ilmat lämpenee ja tulee kuuma lenkkeillessä kun ei osaa pukeutua, ei ole yhtään niin kiva kävellä ku viileessä.. Tulispa jo talvi...;)

1 kommentti:

  1. Moi!
    Kiva kuulla, että ainakin oot kokeillut crate gamesia. Tuskin siitä ainakaan haittaa on. :) Mä en oo vielä vaivautunut opettamaan tolle häkin ovi auki olemista, mutta ehkä senkin vois tosiaan tehdä.
    T. Elisa

    VastaaPoista