keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Treeniä

Wow.. Oon itsestäni ja itsekuristani erittäin ylpeä kun sain itseni raahattua hallille vielä treeneihin Vappupäivänä. Olo ei ollu kaikkein paras, mutta koirat tykkäs sillä päivän lenkit on ollu sit 30minuutin luokkaa. Aika paljon multa löytyy masokismia lähteä kolmen hullun kanssa, hieman heikossa olossa ja vielä fillarilla hallille. Ilmeisesti nyt on jotenki ollu tosi paljon huomaamatonta stressiä (koulujuttuja tosi vähän, eikä muutakaan maatamullistavaa ei ole tapahtunut) sillä mua väsyttää aika paljon ja ärsyynnyn todella helpolla. Pinna on lyhentynyt huomattavasti.
Fillaroitiin rauhallisesti hallille ja Daami toimi ku vanha tekijä. Todella hienosti, ja näytti nauttivankin. Osan saivat myös juosta vapaana. Ei vielä ole kyllä tuon ikäsen pennun puuhaa fillarointi, mutta 2,5km ei ole matka eikä mikään, ja kun en sitä vedä perässäni ja polje täysillä niin näen että ei tuo pieni fillarointipätkä ravaten ole sen vaarallisempi kun ne 2,5h lenkit jollon pentu saa juosta vapaana ja vauhti on kovempi.

Treeni oli lähinnä pientä fiilistelyä ennen lauantain kisoja. Mocan puomin kontakti on epävarma..:O Mitä kettua siinä on tapahtunu? Siis ihan ihme, ja todella suuri ärsytys. Muuten rata oli hauskaa hifistelyä ja vauhtia. Todella nautinto oli tehdä ja Mocca toimi! Välistävedotki onnistu pienellä vaivalla. Diiva oli ihan liekeissä <3 Tosi kiva mennä sen kanssa kun sille ei tarvi vääntää rautalangasta. Puomin alastulo on sille temppujen temppu, tietää homman ja toimii määrätietoisesti. Se on alkanu komentaa mua radalla...;) Hauska räksy. Ja yks asia mistä olin erityisen onnellinen; Se odotti ihan paikallaan, ihan hiljaa, vapaana siellä minne sen käskin (samalla siis treenasin Moccaa). <3 Ouhhh, miten rentouttava tunne. Diiva sai erityiskiitokset!

Daami rääky häkissä, mutta keskityin pysymään rauhallisena ja sopivasti puuttumaan huutoonn. Daimler oli erityisen hullulla päällä. Aluksi remmissä nokkimista tyynyn päällä. Pidin varanvuoksi remmissä ettei vauhti kasva liian suureksi ja sillon tarkkuus kärsii, mutta ei mitään ongelmaa, ei remmissä eikä irti. Daami oli tsempannu sen kanssa kun viimeks meni ihan räkimiseks. Neiti kävi taas pissalla tyynyn päällä..:OOO Mitä hittoa? Osaakos joku avata tätä mulle, että miksi se pissaa siihen? Tehtiin suoraa hyppy-putki ja toisinpäin. Putken ja hypyn välillä pitkä väli ja putki suorana. Se varastelee aika paljon, ei odota lupaa. Etenkin Diivan rääkyminen kannustaa sitä varastamaan.:D Neiti oli hassu kun ohjasin sitä poispäinkäännöksellä putkeen; neiti änki ihan raivoissaan putken painokankaan ja putken välistä...:D Hänel oli vähän oikea aukko hukassa mutta yritys ja taistelutahtoa ei puuttunut pieneltä, ihana. Tehtiin myös vinoja hyppyjä. Ne toimi buenosti, täysii muttei ohittanu. En vaan kerenny ite ku ehkä yhteen (siihen viimiseen) ohjaukseen mukaan, johon sitten lopetettiin.  Maltti olisi valttia. Taas äsyttävää pompintaa ja puremista, meinaa palaa käpy. Se pomppaa ja puree just siitä mistä kiinni saa. Arghh. Mä haluan enemmän Mocan kaltaisia viilipyttyjä mutta jotka tekee täysii.

Takasin fillaroidessa taas pisti kiukuksi (niinku nyt näyttää olevan meikäläisellä enemmänkin teemana ärsyyntyä asioista..;)) nuo city-kanit. Ne sais oikeesti jollain tapaa hävittää kaupunkikuvasta. Mocca lähtee niiden perään mikäli vaan pääsee. Nyt olin todella ylpeä vaikka jänis ehkä 5metrin päässä, Mocca ei lähteny hötkyilemään sillä tulos olis ollu aika karmeeta (meikä fillarin päällä ja kaks muuta pöhköö jotka olis ihan täysii lähteny messiin riehumiseen). Diiva ei samaa ihan käsittäny ja meinas lähtee lintujen perään, mutta oon aika pro pyöräilijä kera koirien..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti