torstai 16. toukokuuta 2013

Kesälomalla!!!

Söpis
Daami 6kk turkilla

Daami 6kk ilman turkkia :D
Jauu.. Lukuvuosi taputeltiin pakettiin tiistaina viimisen tentin muodossa ja keskiviikkona suuntasin tänne landelle ja perjantaina alotan jo kesätyöt. Koirat matkusti vaivattomasti ja ovat erityisen iloisia kun saavat mennä ovista miten tykkää ulos ja sisälle, saavat vahtia pihaa (tai eivät saa, mutta ovat kovin innokkaina siinä..;)) ja erityisesti koti-agilitytreenejä odotellessa. Esteistöstä on jo aikaa löytynyt muutama itse väsäämä hyppy, irtokepit (voi tehä Daamille kujaa), 3putkea, rengas ja nyt pian myös kontaktitraineri, jolla myös Daami pääsee harjoittelemaan ekoja nokkimisia lähes oikealla kontktiesteellä sillä trainerin korkeutta saa säädettyä niin, ettei rasita pentua juoksutukset. Hauskaa, toki käydään kentälläkin treenaamassa mutta Daamilla ei varsinaista ryhmäpaikkaa ole (ainoastaan se mitä penturyhmässä aksataan, toko alkeissa Daami myös mukana), että sitten omalla ajalla tai tyttöjen treenejen jälkeen pääsee Daa treenaamaan. Paras kyllä olis kun sen treenais täysin erillään isoista koirista, ja varmaan yritän paljon treenatakkin.


Heti lomafiiliksissä hurautin Mocalta ja Daamilta turkit pois. Meniköhän kummassakin about 30min per koira. Daami oli aluks sitä mieltä, että epäilyttävää ja yritti parhaansa päästä pois, mutta alistui kohtalolleen. Ei kovin peloissaan ollut sillä kun pidettiin paussia, takaisin trimmattavaksi juoksi pentunen mun luo. Ääntä ja vauhtia tuli lisää, thänks, ihan kun niitä ei olis jo tarpeeks ollu.

 Illalla käytiin vielä hiukan tokoilemassa kentällä. Daamin kanssa lähinnä perus juttuja, malttamista, luoksetuloa, kontaktia, sivulle tuloa, hiukan seuraamista, paikalla oloa ja makuuta. Mocca teki merkkiä, paikalla istumistä häiriössä ja makaamista plus metallia hypyn kanssa. Ihania ovat, ja tekevät parhaansa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti