keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Viikon touhut: Tiistai


Tiistai 7.5

Aamulla heti aamulenkiksi hallille jossa vierähti 2tuntia matkojen kera.
Mocca ja Diiva treenas sunnuntain kouluttajan rataa, tiukkaa käännöksen rakentamista alkuun ja kontakteilta nopeeta palkkaa oikeesta paikasta. Diiva osaa konut hyvin, Mocca hokas taas että missä kohtaa se pallo lentää, toki tulee aika rajusti sivuun kun jään itse taakse, mutta eteen läskyllä saan nokan eteenpäin jollon nopeesti pallon heitto eteen ja vapautus. Keinujen sivuirtoamista tehtiin, koiran tarkotus nopeesti mennä päähän ja jäädä kontaktille niin kuin muillakin kontaktiesteillä, vaikka itse juoksen sivuun ja toisia esteitä kohti, vapautuspalkka eteenpäin keinulta ettei vaan ruokita sivuun tulemista joka Mocalle yleistä.

Daami harjotteli hiukan paikallaan oloa ennen siivekkeiden tekoa, ja todella vinoja siivekkeitä niin että palkka lentää multa. Ei tule yhtään muhun päin vaan liikkuu juuri siinne minne halutaan. Pussi sujuu myös ilman raottamista ja renkaan läpijuoksun treenaus alotettiin, oli siinä ihan haka. Nokittiin myös hiukan tyynyllä, ei kontaktiesteillä.

Päivälenkki reilu puoltoista tuntia. Taas lähes koko lenkki irti. Daami kerkes taas syömään jotain, ja toisen kerran nappas jonku herkun mutta vedin niin kauheet kilarit, että toivon pölön muistavan, että maasta ei poimita ja hotkita mitään. Tämä herkku oli niin iso, ettei kerenny hotkimaan vaan kun ei tietenkään anna herkun kanssa kiinni päristen jahtasin sitä niin kauan, että herkku putos suusta. Sitten heti kutsuin luokse ja kehut. Ylitsepääsemättömän arsyttävää, en tiedä mitään muuta kaupunkia kuin tämä piipläävä missä tuntuu, että maastosta löytyy loputon määrä ihmisten jätöksiä ja muita jätteitä, ihan VOISTA johonkin kuivaneisiin elukan nahkasuikaleisiin ja siis ihan mitä vaan. Lenkin jälkeen piti pesasta kaikilta jalat ihan desinfioivalla shamppoolla kun joka lenkki jossain rapakossa plutaavat.

Lyhyt iltalenkki remmilenkkinä. Daamin mielestä olikin vähintään epäilyttäviä juttuja liikenteessä illan hämärtyessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti